marți, 10 august 2010

Avem un nou contract cu Vodafone

Se pare ca avem un nou contract cu Vodafone.
Citind stirea de pe site-ul Lyoness m-am bucurat in prima faza, dar mai apoi discutand cu cineva mi-am dat seama ca unii sunt intr-o totala confuzie.
Contractul cu Vodafone (daca am inteles eu bine) nu este un contract Lyoness, adica spre sistemul Lyoness nu merge nici un ban. Nu va exista bonus de prietenie sau orice alt comision Lyoness si deasemenea nu se va forma nici o pozitie.
Avantajele si discounturile oferite de Vodafone, fara nici o legatura cu sistemul Lyoness, sunt indreptate direct catre clienti. Amanunte despre contract gasiti pe http://www.lyoness.ag/internal/RO/stores/351962-VODAFONE-ROMANIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.