marți, 22 septembrie 2009

Cine a scris asazisa scrisoare a Cristianei Alexandra Levitchi ???

Am primit si eu pe mail (, la fel ca multi altii, acel articol-scrisoare numit “Treziti-va! Asta nu e Romania noastra!”(sau in alta versiune “Haideti sa ne trezim”, sau Refuz-protest ). E vorba de "Scrisoarea-manifest atribuita (in mod eronat) Cristianei Alexandra Levitchi".
Din curiozitate si manat de faptul ca am primit si aalte astfel de "scrisori" atribuite unor persoane publice (sa nu fiu inteles gresit, mesajul lor e fara indoiala just) si ghici peste ce dau?
Pe blogul sau, doamna careia ii este atribuit in mod eronat manifestul, isi neaga total pa(ma)ternitatea asupra materialului, dandu-ne argumente, explicand de unde vine eroarea si chiar dezvaluindu-ne adevarata identitate a autorului. Se pare ca e vorba de doamna Alexandra Svet care a aparut intre timp si la TV.
Pentru edificare: http://www.cristianaalexandralevitchi.wordpress.com/ .
Tot in acest articol gasim un interesant indrumar privind "igiena" pe emailuri si internet. Ar trebui sa fim mai atenti in folosirea mailurilor. Sunt lucruri atat de simple, care ar putea sa ne scuteasca (pe noi, sau pe prietenii nostrii) de multe neplaceri.

2 comentarii:

  1. daca vrei un comment iata-l:

    o contrafacere care vrea sa atraga atentia celor care au fost impresionati de continutul articolului;un text(cu iz de manifest) cu un oarecare impact emotional ,dar nu stie ce!
    nu pot accepta ideea de plagiat este altceva la mijloc;

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu toate ca nu o cunosc personal pe doamna Cristiana Adriana Levitchi, raman la parerea mea. Oricine cauta pe net ( Google e la indemana oricui) va vedea care e aria activitatii si intereselor doamnei in cauza. In articolul a carui adresa am postat-o mai sus ( www.cristianaalexandralevitchi.wordpress.com )
    exista si o explicatie ( plauzibila - zic eu) a evenimentelor. Mai mult, exista chiar si persoana care revendica respectivul material si care are inclusiv aparitii la tv. Pt mine e clar.
    Asupra responsabilitatii pe care o avem noi atunci cand postam pe blog un material...
    nummai de bine.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.