sâmbătă, 19 septembrie 2009

Dr. Robert Young prezentat de Ovidiu Bosancu

Astazi am primit un mail de la un cunoscut, Ovidiu Bosancu, care printr-un link face trimitere la un articol de pe site-ului sau, http://www.ovidiu-bosancu.ro/ legat de experimentele Dr, Robert Youg, care mi s-a parut interesant. Clipul face parte dintr-o serie in care Robert Young isi expune teoria asupra alcalinizarii.

Tot in mailul cu pricina eram anuntat ca mai sunt 20 de zile pana lavizita Dr. Robert Young
in Arad: http://www.ovidiu-bosancu.ro/ro/innerlight/conferinta-dr-robert-o-young .
Ovidu Bosancu, un "pasionat de tot ceea ce ține de alimentație,mișcare și respirație, gândire pozitivă" (dupa cum se autocaracterizeza), are in Arad un cabinet de... (oare cum sa-i spun eu?)... medicina neconventionala (cred ca asa e corect).
Tinand cont ca e si partener comercial Lyoness (asta deja e reclama pe fata :o) ) poate fi gasit pe
http://www.lyoness.ag/internal/DealerCenter/DealerSearchAdvanced/DisplayDealerSearchAdvancedStart?CountryCode=RO
daca folosim unul dintre filtrele de cautare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.