sâmbătă, 26 septembrie 2009

Oslo - Norvegia

Am o curiozitate:
cine este vizitatorul din Oslo?
De o vreme, zilnic am un cititor din Oslo - Norvegia (IP 195.189.143.43) si as fi tare curios sa stiu cine e si mai ales ce il mana pe aici.

2 comentarii:

  1. Se pare ca eu scriu, eu comentez. :o)))
    Vizitatorul din... Oslo, m-a sunat astazi... sa-mi spuna ca s-a spart de ras, vazandu-mi dilema. De facpt era vorba de Luciana care intra pe net(din Timisoara) de pe mobil si... probabil era vina browserului, care o vedea in Oslo. Si ea, la randul ei, s-a mirat ca cineva din Oslo ii citeste blogul regulat, iar apoi si-a dat seama ca orele respectivului coincid cu cele in care intra ea de pe mobil.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oups...ce ti-e si cu tehnica asta :o))

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.