miercuri, 2 septembrie 2009

Votati Brancusi!

Am primit o solicitare(de cateva ori) despre o initiativa a galeriilor de arta Saatchi, care fac un clasament cu cei mai renumiti artisti din sec XX. BRANCUSI era pe locul 2 la 300 de voturi distanta de Picasso dar a fost depunctat cu 2000 puncte initial pe motiv ca nu era votat masiv din Romania(concluzia asta nu-mi apartine). Trimiteti, va rog, link-ul la toti prietenii. Sa le aratam ca ne pasa de artistii nostri. Acum e pe locul 18, dar lucrurile se mai pot schimba cu ajutorul nostru.
Deci... votati Brancusi!
http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote
Un click pentru Brancusi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.