luni, 26 iulie 2010

Arad - Thasos

Am plecat din Arad sambata pe la 8 seara cu 2 masini. Prima oprire: vama cu Serbia unde vamesii romani ne-au tinut mai bine de o ora. Drumul prin Serbia a fost destul de horor insotit de ploi diluviene. In plus benzinarii de la JP (Jugo Petrol) ne-au umblat serios la buget. Trecerea in Macedonia (grecii ii spun doar Scopie, refuzand sa ii atribuie numele de Macedonia) a fost destul de ok, la fel si drumul ce a urmat. Am pierdut mult timp in vama dintre Macedonia si Grecia si am ajuns la Kavala chiar inainte de amiaza, la fix pt a prinde feribotul spre Thasos. Am debarcat si am gasit destul de usor vila unde aveam cazarea: Vila Fotini . Conditii super, aproape de mare. Am fost primiti de catre gazdele noastre extrem de ospitaliere cu multa caldura si... cate o bere rece. Dupa un somn rapid am tras si o vizita pe plaja, binenteles cu balaceala aferenta. Plaja e super si marea curata: putin pietris, putine alge, putin nisip... Seara am tras o masa greceasca pe cinste la o taverna in apropiere.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.