duminică, 22 august 2010

Bani inapoi la fiecare... alimentare!





Incepand cu 1 septembrie avem noi parteneri comerciali Lyoness de unde putem alimenta combustibil si in acelasi timp sa primim bani inapoi la fiecare... alimentare: benzinariile OMV si Petrom .
UPDATE: Cumparatura Lyoness la OMV si Petrom se poate face cu vouchere(bonuri valorice) originale. Acestea sunt unice pt ambele retele de benzinarii si deasemenea sunt unice pt toate tipurile de combustibili (inclusiv pt GPL).
Upgrade 21.09.2010: 
Intre timp au aparut si bonurile pt respectivele benzinarii si deasemenea Petrom si OMV au aparut pe www.lyoness.ro.

15 comentarii:

  1. Salut.Vor functiona cu card sau cu bonuri valorice ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Luka spunea...
    Discountul ar fi de 2,5%. Adevarul e ca pe segmentul carburanti stam mai bine ca oricare alta tara din Europa. Oricine vrea sa profite din carburantul folosit are o oferta bogata, adica oricine vrea "bani inapoi la fiecare alimentare" poate alege intre Lukoil, Rompetrol, Petrom si OMV, .

    RăspundețiȘtergere
  3. La toate statiile Petrom, sau numai la PetromV?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa speram ca vor avea semnu de la lyoness pe usa, din cate am observat lukoil si rompetrol nu au insigna lyones sa speram ca omv si petrom vor avea la intra insigna lyoness

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, ar fi frumos. Ce-i drept eu am alimentat cativa ani la Lukoil si apoi si la Rompetrol si daca nu au avut insemnele Lyoness pe usa, dar ar fi mai frumos asa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici o miscare pe site-ul oficial

    RăspundețiȘtergere
  7. Ar fi bine sa nu mai postati articole dezinformatoare pt membrii Lyoness,si postarea dvs cu omv si rompetrol e tot o teapa d-le luka. Lasati mai intai sa apara informatia oficiala,nu va pune nimeni sa anticipati,e pacat pt acest sistem. Acum pe unde scoateti camasa?

    RăspundețiȘtergere
  8. Pt a va linisti frustrarea domnule... "Anonim", va anunt ca informatiile din articolul de mai sus sunt publice. Au fost anuntate oficial de conducerea Lyoness in prezenta a 450 de persoane la Lyoness Day - Mamaia (21.aug.2010)
    Banuiesc ca aceste informatii vor aparea si pe www.lyoness.ro odata cu punerea in vanzare a voucherelor respective(banuiesc ca e vorba de cateva zile).
    Oricum apreciez grija pe care o purtati camasii mele si va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Se pare ca intre timp au devenit "foarte publice".
    O rectificare: discountul este de 2%.

    RăspundețiȘtergere
  10. in cazul in care doresc sa inscriu o societate comerciala de transport marfa care face lunar alimentari in valoare de 50000-100000 ron de la Rompetrol Omv PetromV Lukoil eu cum trebuie sa procedez in acest caz se ofera un singur card sau mai multe pentru toate masinile plus bonurile valorice? nu prea am inteles procedeul

    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  11. Ti-am raspuns in mail. Combustibilii se achizitioneaza momentan cu bonuri. Inscrii patronul, el isi inscrie firma si apoi poate lua bonuri pe firma(cu factura).

    RăspundețiȘtergere
  12. Pot primi si eu mail-ul respectiv? Va rog...

    RăspundețiȘtergere
  13. In principiu era scris in mail exact ce am scris in comentariul de mai sus.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.