luni, 4 aprilie 2011

S-a deschis sistemul de decontare continental pt Africa si Orientul Mijlociu!

Folosiți și dvs. în calitate de Partener Business Lyoness, posibilitatea unică de a beneficia din volumul cumpărăturilor viitoare a unui continent imens!

În Emiratele Arabe Unite afacerea Lyoness a pornit cu succes. Nu numai în construirea afacerii, ci și în domeniul comercianților s-au atins rezultate și dezvoltări fantastice în doar câteva luni.
În Africa de Sud va avea loc o dezvoltare asemănătoare odată cu aprobarea pentru structură din 04.04.2011.
În total vor face parte din comunitatea Lyoness pe termen mediu, 16 piețe-țintă din zona arabă și africană. Una dintre aceste piețe-țintă imense se întinde geografic până mult în interiorul Asiei, însă pe viitor din motive strategice aceasta se va alătura din punct de vedere organizatoric la Lyoness Europe AG. Doar această țară-țintă reprezintă mai mult de o șesime din populația globală și are cea mai rapidă creștere din lume, ca economie națională: INDIA! Datorită acestei orientări strategice, India va fi alăturată în viitor sistemului de decontare (Program de decontare) Lyoness Orientul Mijlociu & Africa – aceasta înseamnă potențial de creștere nelimitat pentru afacerea dvs. Lyoness!
Indiciu: Momentan nu există aprobare pentru structură în India!
Programul de decontare continental ORIENTUL MIJLOCIU & AFRICA va fi deschis din 04.04.2011 până în 21.12.2011!
Piețele-țintă fixate în Orientul Mijlociu & Africa printre care face parte și India, oferă un cămin la peste 1,6 miliarde de oameni. Astfel, aceste piețe reprezintă un potențial de consumatori, care corespunde cu aproape triplul potențialului european de piață. Piețele-țintă fixate, reprezintă în mare parte nu doar o infrastructură cu standard european, ci și cifre de creștere economică ce au fost realizate ultima dată în emisfera de vest în urmă cu decenii.

Sursa www.lyoness.ro

12 comentarii:

  1. wow, India... iti poti imagina? si daca 90% din populatie traieste in saracie, iar in Lyoness se vor implica doar o parte din restuld e 10%, tot vor fi muult maimulti decat in Romania, Ungaria, Austria etc, tari unde Lyoness merge deja f bine

    eu am investit inca de vineri, azi am trimis documentele :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Stii ce am observat? Dintr-o data au ajuns la mare cautare pachetele business mai vechi ale celor care nu au facut nimic, sau aproape nimic. Iar altii au devenit brusc activi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare. ma numesc Stefan. Sunt membru lyoness, acuma am hotarat sa cumpar pachet business si sa ma apuc de treaba. Ma bate tare gandul sa cumpar un business si pe Orientu mijlociu dar problema este ca nu prea dispun de bani. Ca si cineva care o anumita experienta in lyoness ce zici, vor megrge lucrurile mai rapid putin ca si pe piata din America? stiu ca nu prea se pot prognoza lucrurile astea dar totusi o parere personala sigur ai despre acest aspect.
    Multumesc ptr. raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca-ti spun ca eu am investit si i-am sfatuit pe toti din structura mea sa o faca, se considera ca ti-am raspuns?

    RăspundețiȘtergere
  5. Bun raspunsul, si eu sunt acolo, e mai bine decat pe America deoarece pozitionarea pentru cei care isi cumpara pachet pe Africa este alta, fa o comparatie si ai sa vezi. Deviez de la subiect ca am o situatie de neconceput pentru mine. Ori 85% din romani sunt dusi putin de acasa ori eu traiesc pe alta planeta care nu se numeste Pamant. Raspunsurile de genul: "1% e prea putin" din punctul meu de are 2 aspecte, ori stie omul filmul si stie ca se poate si mai mult ori este batut in cap, ma scuzati dar nu am gasit alta exprimare. Cand nu faci nimic sau aproape nimic si castigi ceva in plus nu e mai bine decat nimic, decat 0? Desi tot acei 85% din romani au luat probabil tepe, pe la Caritas si nu mai stiu ce afaceri de genul priamidal au mai fost ca eram mic pe vremea aceea, tot mai vieaza ca o sa le de-a cineva de 8 ori mai mult decat au "bagat" si o sa fie peste noapte bogati. Un lucru cred ca nu l-au aflat ca cei care nu stiu ce sa faca cu banii o sa-i piarda mai repede decat i-au castigat. Dupa ce ca se viseaza la cai verzi pe pereti daca le spui ca au posibilitatea de a avea un venit suplimentar, ca sa nu vorbim de a trai dintr-o afacere, stau si se gandesc de le ia mintea foc dupa care ti-arunca o fraza de ce nu se poate asa ceva de nici intr-o mie de ani nu te gandeai la un asemenea raspuns. Stiu ca nu toti trebuie sa fim afaceristi, patroni ca trebuie sa mai fie si oameni care sa munceasca dar sa te plangi toata ziua ca ce salar de nimic ai si sa nu incerci nimic ca sa schimbi situatia mi se pare de domeniul fantasticului. Nu spun ca eu sunt cel mai cel dar tot timpul am cautat sa-mi imbunatatesc viata, din nefericire nu am avut "norocul" sa am niste parintii bogati, sa-mi doresc mai mult din simplul motiv ca am vazut ca se poate acest lucru. Am invatat un lucru foarte important ca daca te plangi, iti plangi de mila, nu castigi absolut nimic, eventual te scufunzi si mai tare in negativism. Ar mai fi multe de spus dar nu cred ca isi mai au rostul in acest moment. Inchei printr-un raspuns soc care l-am primit dupa ce am facut un A4: "Nu imi place acest gen de afacere deoarece cel care este patronul afacerii castiga prea mult". Nu stiu daca e de plans sau de ras. Va doresc o zi placuta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Patesc acelas lucru cu oamenii ca si Pavel dar eu stiu un lucru in orice activitate trebuie sa fii perseverent ca sa reusesti este frustrant cind oamenii te refuza si a doua zi ii vezi ca se omoara pentru un kg.de zahar sau ce-o mai fi la promotie dar stiu ca nu trebuie sa ma dau batuta chiar daca seara ma apuca plinsul a doua zi merg mai departe avem multe exemple ca se poate este imposibil sa nu gasesc oameni in jurul meu care sa inteleaga sistemul Cuvintul cheie este PERSEVERENTA.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Anonim... si spun asa deoarece in continut spune: "ca nu trebuie sa ma dau batuta", nu trebuie sa ajungeti pana in partea in care sa va apuce plansul. Foarte multi habar nu ai ce pierd. Credeti-ma ca am vorbit cu o persoana care imi povestea ca el o fost mare patron si culmea dintr-o data a ajuns taximetrist. Nu m-a deranjat jobul pe care il avea omul respectiv dar faptul ca el stie cum sta treba si ca prefera sa lase 1% la comerciat decat sa-l bage in buzunar e alegerea lui. Am invatat de la sponsorii mei indirecti ca exista in viata si butonul NEXT, daca omul spune nu, ii urez toate cele bune si la revedere. Atata timp cat eu cred in ceva, si am incredere in mine ca mai devreme sau mai tarziu o sa mi se intample acel lucru in care cred nimic nu ma poate intoarce. Nu stiu daca ati citit carti pe domeniul de mlm dar se spune ca o afacere se dezvolta intre 3 si 5 ani. Personal nu stiu pe nimeni care sa-si fi deschis o firma si sa si aiba un profit fara sa munceasca 10-14 ore pe zi. Cei care nu stiu sa profite asta este, o sa le vina randul si lor daca o sa le vina. Probabil ca o sa se inscrie in campania de reclama o parte din ei. Am citit intr-o carte o recomandare care spunea ca dupa 6 luni de zile de cand ai vorbit cu o persoana ar fi bine sa mai faci o discutie, s-ar putea ca in 6 luni sa se fi schimbat lucrurile in viata acelei persoane. Este adevarat ca perseverenta face multe. Este si un proverb care spune ca: " Calatoria de o mie de mile incepe cu un pas". Noi am facut primul pas, este adevarat ca pana a parcurge tot drumul mai avem de calatorit dar oricum altceva mai bun nu cred ca avem de facut. Si un elefant il mananci bucata cu bucata si o afacere o faci pas cu pas. O sa ajungeti si acolo, sa gasiti persoane care or sa spuna da. Dorinta este mare la fiecare dintre noi de a ajunge cat mai sus cat mai repede dar trebuie sa avem putina rabdare si sa perseveram. Succes.

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc pentru sfaturi si cuvintele de incurajare.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am inteles si eu ideea. Dar oricum noi cei incepatorii mai avem foarte mult de invatat si tot timpul va fi folositor o idee sau un cuvant spus de cei care se pricep de lyoness.

    RăspundețiȘtergere
  10. Stefan este adevarat ce spui dar tine de noi sa ne informam, sa ne dezvoltam inclusiv pe partea de dezvoltare personala, educatie financiara. Sfatul pe care eu pot sa-l dau este sa cautati la partenrii comerciali carti de educatie financiara, dezvoltare personala. La Carrefour am gasit cateva carti bune. Nu o sa gasesti in ele cum poti peste noapte sa ai o structura de 5000 de persoane si sa fie activa dar inveti de la persoane care au facut mlm sau alte afaceri lucruri la care nu te-ai fi gandit.Partea cu a primii de la cei care se pricep la Lyoness ideii este ok dar pana intr-un anume punct. Trebuie sa sti ca in orice afacere si mai ales in MLM cuvantul cheie este multiplicare, duplicare. Poate sti, poate nu ca 5 oameni sunt suficienti pentru a devolta o afacere sanatoasa. Dar acele 5 persoane nu o sa fie primele 5 cu care vorbesti. Probabil ca o stai la discutii cu 100-200 de persoane poate chiar mai multe ca sa gasesti acele 5 persoane care sa isi doreasca cu adevarat sa se implice si sa faci un business cu ele. Dupa acele 5 persoane nu trebuie sa stai sa te rogi de ele sa faca ceva. Evident ca la inceput trebuie ajutati sa se puna pe picioare si sa porneasca, dar dupa ce s-a intamplat acest lucru, trebuie doar sa pastrezi legatura si din cand in cand sa ii ajuti daca au nevoie. Va recomand sa cititi: O viata noua in 7 zile de Paul McKenna - Nu renunta niciodata de Donald J. Trump - De ce vrem sa fi bogat de Donald J. Trump si Robert T. Kiyosaki - Cand vei deveni milionar? de Ben Nogradi - Conducta de milioane de Burke Hedeges - Magia Sponsorizarii de Tom Schreiter - Turbo MLM de Tom Schreiter - Cum se creaza o structura exploziva de Tom Schreiter - Super Prospectarea de Tom Schreiter - Cum sa formezi lideri MLM de Tom Schreiter - Puterea magica a gandului de David J. Schwartz - Fi propriul tau sef de Burke Hedeges - Intrebarile sunt, de fapt, raspunsuri de Allan Pease. Putem sa ne numim studenti toata viata pentru ca mereu invatam lucruri noi. Pe de alta parte recomand ca de fiecare daca cand se tine un Business Info sa fiti acolo. De ce? pentru a va incarca cu entuziasm, forta pozitiva, pentru a afla noile informatii. Dupa cum stiti apar si noutati din cand in cand. O doamna spunea referedului ca citez:" Doar vezi bine ca Pavel si cu mine facem parte din decor". Asa trebuie sa fie toate persoanele care doresc sa faca un bisiness "sa fie parte din decor". Nu cred ca nu se poate ca 2 ore pe saptamana sa nu se poata ajunge la Business Info mai ales daca il ai in orasul tau. Tot la capitolul recomadari intra si mersul la workshop si la Lyoness Day de cat de multe ori se poate acest lucru. Eu personal sunt foarte activ la fiecare Business Info desi am vazut filmul de nenumarate ori. Cei noi care vin la Business Info sunt reticienti pentru ca nu stiu ce ii asteapta, nu stiu foarte bine ce o sa li se intample si faprtul ca esti acolo, esti plin de entuziast si ajuti referentul conteaza foarte mult. Persoanele noi vad ca nu e ceea ce isi imaginau ei si ca e mult mai ok si mai bine decat se gandeau ei. Pentru ca suntem o comunitate trebuie sa ne ajutam intre noi daca vrem ca acest business sa ajunga acolo unde trebuie sa ajunga, pe toate pietele lumii. Numai cu noi se poate face acest lucru. Sper sa va fie de folos ce am scris.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc ptr. idei Pavel. Pot sa te intreb de cand te ocupi de lyoness si ce echipa ai reusit sa construiesti sub tine? multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.