miercuri, 20 octombrie 2010

Cum stati cu cauciucurile?

Am citit mai devreme un articol dintr-un blog romanesc care ne indemna sa ne pregatim masina pt iarna, incaltand-o corespunzator cu anvelope de iarna. E vorba de siguranta noastra, a celorlalti si nu in ultimul rand de costuri mai scazute.
E simplu. O anvelopa de iarna are o aderenta mai buna(siguranta)  si o uzura mai lenta(economie) la temperaturi scazute(de pe la +5 grade in jos). Cu cea de vara lucrurile stau exact invers.
Va recomand sa cititi articolul original si apoi sa va schimbati cauciucurile. Pt cei care nu au cauciucuri de iarna, va recomand un comerciant cu o gama diversa si preturi bune: www.cauciucuridirect.ro .
Daca din intamplare ( :o) ) sunteti client Lyoness beneficiati ca de obicei de... "bani inapoi la fiecare cumparatura!' fiind vorba de un partener Lyoness.
Cei care nu stiu despre ce e vorba sa ma scuze si... eventual sa ma intrebe :o) .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.