vineri, 15 octombrie 2010

Invitatii pt Trezeste Banii din Viata Ta!

Am gasit pe unul dintre site-urile pe care le urmaresc (aproape) regulat, o initiativa care mi-a atras atentia. Deci cine doreste o invitatie la "Trezeste Banii din Viata Ta" din Arad poate sa-si comande direct la Liviu Pasat (0720 337 409, office@liviupasat.ro) sau sa-si incerce norocul cu un comentariu aici: http://www.concediaza-ti-seful.ro/2010/10/doua-invitatii-gratuite-pentru-tine/ .
Oricum, nu pierdeti vremea! Ocupati-va locul!

Un comentariu:

  1. in plus, chiar daca nu castigi una din cele doua invitatii, daca folosesti codul MURGEANU la inscriere, ai un discount de 10% (daca esti singur) sau 20% (cu un prieten)...;)

    multumesc, Luka :)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.