marți, 15 iunie 2010

Banc

CIA caută să angajeze un agent-asasin . La sfârşitul mai multor probe, rămân trei finalişti: doi bărbaţi şi o femeie . Testul final: primul bărbat este dus lângă o uşă , i se dă un pistol şi i se spune că dincolo de această usă , pe un scaun, se afla soţia lui .

- Ucide-o!
- Glumiţi!? Nu-mi pot ucide nevasta!
- Atunci nu este o slujbă pentru tine!
Al doilea bărbat primeşte aceleaşi instrucţiuni, intră în cameră şi după cinci minute de linişte, iese afară plângând:
- Am încercat, dar mi-e imposibil. . .
Vine rândul femeii . I se spune că trebuie să-şi ucidă bărbatul . Ia pistolul, intră în cameră şi se aud mai multe împuşcături, apoi strigăte, troznete, lovituri în pereţi . După zece minute, se face linişte, iese femeia obosită şi transpirată:
- Pistolul ăsta avea gloanţe oarbe . . . A trebuit să-l omor cu scaunul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.