joi, 30 septembrie 2010

Castigatorii lunii August la concursurile Lyoness

Daca te numesti FLOREA ALEXE (Constanţa), ALEXANDRU ALEXE (Constanţa), HARALAMBIE TEJA (Costanţa),sau COCIUBEI IOAN MARIUS (Salonta), inseamna ca esti unul dintre castigatorii CONCURSURILOR LYONESS PT LUNA AUGUST.

Indiferent daca premiul castigat e un Laptop, bani in contul de cumparaturi, vouchere sau  frienshipp tickets, pentru a participa nu e nevoie sa te inscrii in concurs, sau sa faci ceva in plus. Trebuie doar sa fi client Lyoness, sa-ti faci cumparaturile zilnice inteligent si sa-i inveti si pe altii sa o faca.
Astfel castigi bani inapoi la fiecare cumparatura si ai sansa unor premii suplimentare!
Friendship Tickets.

Detalii despre concursuri gasiti AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.