joi, 16 septembrie 2010

Live-Blogging de la Lyoness Sensation

Se pare ca Lyoness s-a gandit si la cei care nu pot fi prezenți la următorul Lyoness Sensation. Acestia pot participa totuși live, primind toate informatiile in timp real prin Facebook și Twitter.

Prin postarea live există posibilitatea de a urmări exact pe platformele Social Media tot ce se întâmplă la evenimente, fără a fi prezent fizic. Lyoness oferă tuturor celor care nu pot participa la Sensation această formă de raportare live.

Accesați paginile Lyoness amenajate pe Facebook și Twitter și folosiți șansa de a urmări live Lyoness Sensation.
Pe Twitter, mai exact pe www.twitter.com/LYONESS.EU  primiți pe 18 septembrie începând cu ora 13:00 postări cu informații actuale și câteva imagini live de la Lyoness Sensation.
Pe pagina Facebook www.facebook.com/Lyoness.EU  primiți deja vineri 17 septembrie cele mai importante noutăți și imagini de la evenimentul nostru. Deveniți pur și simplu fan pe Facebook sau membru pe Twitter și participați și dvs.!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.