joi, 23 septembrie 2010

Lyoness Sensation pentru prima oara in Bratislava

Astazi am gasit ceva interesant:
"Lyoness Sensation pentru prima oara in Bratislava"(Mediafax)


Bucureşti - 20 septembrie 2010 - Numele spune totul: Sensation a oferit un program de mare clasa in capitala slovaca. CEO Hubert Freidl a prezentat cu mandrie noile tari Lyoness. Subsidiarele regionale din Belgia, Olanda, Irlanda si Grecia vor fi deschise din octombrie. Deschiderea subsidiarei din Franta este asteptata inainte de finalul anului 2010. Dincolo de ocean, au fost deschise subsidiare in Canada si in New York. Urmatorul pas este deschiderea subsidiarei din Dubai. In acest fel, Lyoness va fi in curand prezent pe trei continente.
Dupa introducerea facuta de Hubert Freidl, prezentatorul Ö3, Elke Lichtenegger, l-a invitat pe scena pe reprezentantul german, Hermann Scherer. Urmand principiile filozifiei sale – „Dincolo de mediocru”, acesta, care anterior a organizat evenimente pentru Bill Clinton, a prezentat regulile
...

Citeste tot pe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.