joi, 28 octombrie 2010

Am fost in Arad la Trezeste Banii din Viata Ta!

Pana ieri informatiile primite de la prieteni, colegi sau cunoscuti din orasele pe unde s-a mai tinut "Trezeste Banii din Viata Ta! "m-au facut curios. Indiferent ca a fost la Bucuresti sau Constanta, de Ploiesti nu mai vorbesc, peste tot numai cuvinte de lauda.
Ieri am fost prezent la seminarul tinut in Arad, Hotel Continental Forum. E extraordinar. Deabia dupa ce vezi acest seminar iti dai seama ca aceste lucruri(simple) ne lipsesc. Ar trebui sa faca parte din "cultura generala" a fiecaruia. Poate ar trebui sa fie obiect de studiu in scoala. Ma bucur ca exista un loc unde putem sa recuperam., un fel de scoala la seral potrivita deopotriva pt un student, pt o femeie casnica sau pt un om de afaceri.
Am remarcat doua afirmatii care se tot repeta la cei care au fot la "Trezeste Banii din ViataTa! ": "Imi pare rau ca nu mi-am adus mai multi prieteni, dar data viitoare..." si "ce rau imi pare ca nu am auzit lucrurile astea acum... X ani!"
Pot spune ca a fost un seminar reusit si pt faptul ca am hotarat sa il vad si pe urmatorul. Simt ca vreau sa mai vad o data "filmul" asta si deasemenea sa-mi invit toti prietenii. Am inteles ca pasul 2 in acest proiect va fi un seminar de o zi pe aceeasi tema, dar la un alt nivel.
"Romani, vi se pregateste ceva!" :o)

4 comentarii:

  1. Am fost si am stat fix 20 min. De la intrebarile acelea cu Mos Craciun am mirosit un brainwash de toata frumusetea. HELL NO. Bine ca nu am dat banii ... data viitoare cand vine le aduc aminte prietenilor SA NU SE INSCRIE.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar a fost foarte misto, lucruri de foarte mult bun simt privite dintr-un unghi nou pentru cei mai multi si frumos asociate...imi pare rau ca nu am putut sa iau pe cei dragi cu mine din lipsa de inspiratie de moment, dar le-am explicat la ora 23.30 cand am ajuns acasa. Fiul meu ma ascultat cu gura cascata si imi punea tot felul de intrebari, "povesteste-mi tot, hai zi tot..!". Ca sa scap de el dupa explicatii si discutii de o ora i-am spus: "Data viitoare vi cu mine, ca e mai simplu :D ! " Multumiri lui Liviu pentru tot, mai vrem.
    FELICITARI !

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut aceeasi reactie in legatura cu Radu. Ar fi trebuit sa vina cu mine. Nu a invatat astfel de lucruri, din pacate, nici de la noi, nici de la scoala.

    RăspundețiȘtergere
  4. Prietene "Anonim", in primul rand sunt convins ca ai ajuns acolo dintr-o eroare. Banuiesc ca te asteptai la cu totul altceva si tocmai de aceea ma gandesc ca ai facut cel mai bun lucru PENTRU TINE plecand acasa. Macar ti-ai economisit banii.
    Initial m-a iritat eticheta "brainwash" pe care ai folosit-o, dar in esenta ai dreptate. "Trezeste Banii din Viata Ta!" este categoric "brainwash", dar vezi tu, eu( si cred ca majoritatea celor din sala) pt asta am mers acolo, pt acel "brainwash). Asta cautam si pt asta am venit, ceva care sa-mi spele creierul de mizeriile pe care mi le-a implantat scoala, societatea si uneori eu insumi. Ups! Cred ca asta se numeste dezvoltare personala. Trebuie sa intelegi ca sunt oameni care nu se multumesc cu ce au invatat acasa si la scoala, resping subcultura de la TV si nu se complac in situatia(materiala si spirituala) lor actuala.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.