marți, 26 octombrie 2010

Carrefour cu cardul Lyoness

Se pare ca au aparut vesti si de la office-ul Lyoness:
http://www.lyoness.ag/RO/news/detail/carrefour-hypermaket-partener-nou-cu-cashback-card-7-443.aspx

7 comentarii:

  1. Chiar in prima zi(Luni 25 octombrie) am fost la Carrefour si am facut cumparaturi cu cardul Lyoness, imi apare codul de bare pe bon, dar au trecut 5 zile si nu vad in cont-ul Lyoness nici macar la Cumparaturi deschise. Oare era mai bine cu bonuri ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, bonurile aveau si avantajul asta, erau operate repede si comisioanele de asemenea. Cumparatura cu cardul e mult mai comoda dar are acest dezavantaj. In cazul unor comercianti mari (Praktiker, DOMO, Carrefour) datele inregistrate la casele de marcat intra in sistemul lor si doar la sfarsitul lunii sunt transmise centralizat catre Lyoness. Doar atunci apar la cumparaturi deschise. Oricum nu e cazul sa te impacientezi, din moment ce pe bon apare ID-ul, cumparatura a fost procesata si o vei regasi la vremea ei si in biroul personal (si binenteles si in contul bancar :o) ).

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai zice Lyoness 1% imediat, dar acest imediat dureaza si o luna de zile daca faci cumparaturi pe intai ale lunii

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, ai dreptate "imediat" poate fi dupa o luna in acest caz. Acea restituire imediata" se refera la faptul ca 1% intra "automat", fara sa mai faci nimic, spre deosebire de celelalte beneficii si bonusuri.
    Firmele amintite de mine in comentul de mai sus au decontarea ofline. House of Art, de pilda, are decontarea online, deci cumparatura poate fi vizualizata imediat in biroul personal. Banii iti intra in cont doar in momentul cand acel comerciant plateste efectiv.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si daca comerciantul nu mai plateste? Plateste Lyoness?

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu, Lyoness nu va plati datoriile comerciantului catre tine. Lyoness e un "comisionar" si atat. Banii vin intotdeauna numai de la comercianti.

    RăspundețiȘtergere
  7. eu o sa incerc dar nu cred ca este un sistem care va functiona in Romania...apropo in Italia aveti parteneri ptr ca eu in Toacana am gasit doar unul,ptr mine e o suptilitate ascunsa undeva dar atat cat oricum fac cumparaturi de ce nu

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.