marți, 19 octombrie 2010

Inscrieri Lyoness

Lyoness Romania ne anunta ca incepand cu data de 25.10.2010 pretul Flyerelor de inscriere se va modifica la 10 lei, dar pretul unei inscrieri online(din biroul personal) ramane neschimbat, adica 8,6 lei. Flyerele pot fi achizitionate atat prin comandă online din Lyoness Store cat si de la birourile Lyoness.
Tinand cont de avalansa de inscrieri din ultima vreme, varianta inscrierilor online ar putea fi preferabila, fiind mai ieftina si mai rapida.
Cititi mai mult...

4 comentarii:

  1. af buna daca euma inscriu fara pozitii si garesc parteneri care vor sa inv 2000euro eu ce cistig

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu putina atentie si cateva semne de punctuatie in plus, ne era tuturor mai usor. Exista multe beneficii in Lyoness care nu depind de pozitiile tale, poti face chiar cariera, dar ar fi o prostie din partea ta sa nu iti pui pozitii daca iti aduci parteneri business.

    RăspundețiȘtergere
  3. la 4 pozitii la indirecti de 215lei ai ceva bonus?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ti-as raspunde cu placere dar intrebarea ta nu e foarte clara. Tu cate pozitii ai? Cati directi cu cate pozitii? Cati indirecti cu cate pozitii? Daca imi dai toate datele. putem face impreuna un calcul.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.