sâmbătă, 30 octombrie 2010

Lyoness Mithbusters

De ceva vreme(de fapt de la inceput) am intentionat ca acest blog sa fie ceva personal. De fapt daca ne uitam la adresa ( www.magiccalin.blogspot.com ), la inceput avea legatura mai mult cu un hobby de al meu: iluzionismul (vezi www.grazer-zaubertheater.blogspot.com ).
Intr-o vreme era pentru mine mai mult un jurnal, apoi au aparut si altele... informatii, poante, chestii haioase, chestii utile...
Mi-am dat seama ca o mare parte din traficul de pe Luka's World este generat de Lyoness. Cu toate ca din motive evidente (unul fiind prevederile CGA de a nu-ti promova afacerea pe internet) am incercat sa ma feresc de latura asta. Binenteles era greu sa nu apara Lyoness intr-un astfel de blog pentru simplu fapt ca Lyoness face parte vrand nevrand din viata mea. Lyoness pt mine e business-ul meu, mai mult, e un business de familie, e locul unde imi intalnesc o mare parte din prieteni si se leaga de multe ori si de timpul liber, distractie sau excursii.
M-am ferit sa-mi promovez parteneriatul cu Lyoness prin acest blog, dar am gasit normal sa dau informatii si sa reflect pagina Lyoness din "Lumea lui Luka". Cu toate acestea si impotriva vointei mele, Luka's World pare ca aluneca spre un blog de nisa (una mai speciala) si pt asta ar trebui sa le cer scuze celor care nu stiu ce e Lyoness si poate nu sunt interesati catusi de putin de asta.

Asta a fost introducerea pe care am intentionat sa o fac unui articol legat de Lyoness: Lyoness Mithbusters. Inca o data scuze celor care nu stiu despre ce e vorba. Cam lunga introducerea....
Exact ca eroii binecunoscutei emisiuni cu acelasi nume de pe Discovery, animat de "miturile" care mai circula prin comunitatea Lyoness, lansate uneori intentionat de unii, din nepricepere sau nebagare de seama, de altii, vreau sa le punem la incercare.

1. Mitul asezarii pozitiilor "de sus in jos si de la stanga la dreapta"
Informatia spune ca "in sistemul de decontare Lyoness noile pozitii se aseaza dupa cele existente... de la stanga la dreapta, de sus in jos".
Plecata de la o confuzie sau de la dorinta cuiva de a convinge ca lucrurile merg de la sine, informatia de mai sus este incorecta. Prima pozitie a unui direct va fi  asezata de catre sponsor in sistemul sau de decontare acolo unde doreste el. Astfel poate sa-si faca egalitati sau sa-si motiveze alti directi, dupa pozitiile carora aseaza noua pozitie. Deci pozitiile in sistemul de decontare personal nu se aseaza automat, la rand.
Singurul caz in care asezarile se fac dupa cum spune... "mitul" sunt pozitiile bonus din sistemul de decontare personal, national, european sau american.

5 comentarii:

  1. Aceasta pozitionare are loc doar la pozitiile bonus. Se specifia foarte clar ca restul pozitiilor (avans sau din cumparaturi) se aseaza in sistem de catre sponsor sau client. :) Deci mitul exista :) In Anexă: „Restituiri LYONESS și modalități de plată“ este explicat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca acelasi lucru l-am scris si eu mai sus. "Mitul" in discutie se refera la faptul ca am auzit de f multe ori in prezentari "de masa" ca "pozitiile directilor vin dupa pozitiile tale si se aseaza de la stanga la dreapta, de sus in jos". Crede-ma ca sunt multi cei care asa au auzit prima lor prezentare Lyoness. Unii asa cred si acuma. :o)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda, pacat ca informatia nu se da corect si complet mai ales de catre cei care tin cursurile. Am fi cu totii castigati: si cei care vor sa 'cucereasca' mai repede si 'cuceritii' :).

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca o data, Lyoness e o afacere extraordinara. (Punct) Indiferent ca e vorba de o discutie in doi sau o prezentare, nu e cazul sa o facem "foarte" extraordinara...
    Lyoness chiar e o afacere extraordinara.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.