miercuri, 13 octombrie 2010

Toolbar

Se pare ca celor din Austria nu le-a placut toolbar-ul nostru, asa ca cei de la office m-au rugat sa-l sterg. Asa ca nu mai avem toolbar. Puteti sa-l dezinstalati (sau ma rog, ce a mai ramas din el) foarte simplu, la fel ca pe orice program pe care il aveti in calculator.
O sa incerc sa-mi fac altul(in primul rand pt mine), tinand cont de utilitatea primului si incercand sa nu lezez interesele celor de la Lyoness Austria.

5 comentarii:

  1. Lyoness Romania iti multumeste foarte mult, Calin. Ce trebuie sa inteleaga cei care utilizau toolbarul este ca in acest moment Lyoness dezvolta foarte multe aplicatii care se bazeaza pe functionalitatile browserului. Acest toolbar, nu a fost testat de catre programatorii Lyoness. Va dati seama ca exista pericolul ca in loc sa fie un ajutor sa fie de fapt un pericol pentru calculatorul dvs. Acest toolbar poate instabil, sa creeze probleme sistemului de operare, sa fie o poarta de intrare pentru virusi, troieni etc. Cu alte cuvinte, va recomandam sa utilizati instrumentele puse la dispozitie de catre Lyoness, pe care le gasiti pe www.lyoness.ro
    Va multumim inca o data pentru intelegere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am eu unele rezerve visavi de asta dar luam de buna versiunea oficiala.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper ca un toolbar fara legatura cu Lyoness nu deranjeaza pe nimeni, deci am pus la dispozitia cititorilor varianta ... neutra. Sper ca ÖBB, Via Michelin, Posta Romana si ceilalti ale caror linkuri le voi insera, sa nu se simta amenintati si ei. :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. PE CAND L-AM INSTALAT SI ERA SUPER CHIAR IERI MA TREZESCC DIMINEATA FARA EL

    EMILIAN CLUJ

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu, am primit o groaza de mesaje pe tema asta. Era instalat deja in 95 de calculatoare. Asta este. Dezinstaleaza-l si (daca vrei) ai o noua varianta la dispozitie. In zilele urmatoare incerc sa-l aduc la forma finala.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.