joi, 29 ianuarie 2009

Google Chuck Norris

La sugestia unui prieten am avut curiozitatea sa dau cautare pe google la "google chuck norris". Surpriza! Primul rezultat a fost www.nochucknorris.com . Daca ai curiozitatea de a urma linkul respectiv, alta surpriza! O noua pagina google te anunta
"Google won't search for Chuck Norris because it knows you don't find Chuck Norris, he finds you."
si in continuare printre altele
"Suggestions:
Run, before he finds you
Try a different person"

Daca esti pe Internet Explorer o sa primesti si un mesaj care te anunta ca e vorba despre o pagina/domeniu de vazare. Tinand cont de traficul de pe 2008(4784835 vizitatori!!!), pare chiar tentant.

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.