vineri, 23 ianuarie 2009

Mesaje "Raiffeisen" - Atentie teapa!!!


Banuiesc ca nu sunt singurul care am primit mesaje de la “Raiffeisen Bank” office@raiffeisen.ro cu subiectul: Autentificare Nereusita - Utilizator Blocat
Mesajul suna asa:
“Pentru securitatea dumneavoastra si evitarea pierderii de date deblocarea contului tau Raiffeisen Online se va face din formularul atasat email-ului.
Va multumim pentru intelegere”
Alaturat exista si un fisier numit „Raffeisen Bank Formular Deblocare Cont.html (165b)“
Contactand banca cu pricina pe adresa corecta, adica centrala@rzbr.ro , mi s-a raspuns printre altele ca:
“Raiffeisen Bank reaminteste detinatorilor de carduri: nu raspundeti mesajelor electronice in care vi se cere numarul de card si codul PIN.”

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.