marți, 28 septembrie 2010

50.000

50 000
Multumesc tuturor celor care mi-au vizitat blogul si sper ca au gasit aici exact ceea ce au cautat. Stiu ca nu in cazul tuturor s-a intamplat asa. Unii sperau sa gaseasca un blog serios, altii cautau "teapa Lyoness". Imi pare rau daca au fost dezamagiti.
Luka's World e doar... lumea lui Luka, cu bune si rele vazute prin ochii lui.
Era sa uit:
Multumesc lui Florin pt poza.

Un comentariu:

  1. Cu placere Luka! sa stii ca iti multumesc foarte mult pentru toata informatile care le pui pentru noi.Imi place chiar foarte mult blogul tau si credema ca de cand am dat de el nu cred ca exista vreo zi in care sa nu intru.Iti multumesc si pentru toolbar e foarte bun!Mult success in continoare

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.