joi, 16 septembrie 2010

Aplicatie LYONESS pt iPhone

 Daca la ultimul Lyoness Sensation se anunta o noua metoda revolutionara de a face cumparaturile - o aplicatie care ar permite accesul in biroul personal si emiterea de "vouchere online" in acelasi timp, se pare ca ne miscam extrem de repede. Astazi am gasit(initial pe Facebook) pe net ca a aparut deja aceasta aplicatie, deocamdata doar pt iPhone si doar in germana. Dar suntem pe drumul cel bun.

Aplicatia se poate descarca de AICI
Astept feedback de la cei care l-au instalat si l-au folosit.

Update: Intre timp au aparut si variante in alte limbi. Incercati aici:
http://itunes.apple.com/ro/app/lyoness-mobile-cashback/id391779630?mt=8

2 comentarii:

  1. asteptam aplicatia de ceva vreme...mi se pare printre cele mai interesante...dar se pare ca mai am putin de asteptat pana apare pentru android

    RăspundețiȘtergere
  2. Intradevar este extrem de utila chiar daca pt shoping nu prea sunt deocamdata comercianti cu dotarea necesara. Din cate am inteles doar la Guliver's functioneaza, dar sunt sigur ca lucrurile se vor misca repede.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.