marți, 21 septembrie 2010

Noutati Bratislava

Initial am hotarat sa nu postez informatii de la Lyoness Sensation Bratislava pt simplu motiv ca banuiam ca toti cei interesati vor fi primit deja aceste informatii de la cei din grupa lor. Am primit intrebari in acest sens si... vin cu cateva informatii, asa cum le-am retinut si eu,  pt cei care au nevoie de ele.


* In acest moment suntem in Lyoness aprox 1 200 000 de membrii si pana la sfarsitul anului e foarte posibil sa atingem cifra de 2 000 000. Pentru anul viitor telul Lyoness este 5 000 000 clienti!!!
* Daca pana de curand aveam "OK-ul" in 25 de state din SUA, acum am realizat acest lucru in toate cele 50 de state. Inscrierile se fac cu formulare noi si nu mai este necesara "perioada de asteptare" de 10 zile. Din 4 oct office-ul din SUA (din Empire States Building)va fi total operational.
* La Lyoness Sensation au participat live si americani din SUA si Canada prin Live Streaming.
* In 10.10.2010 se deschide oficial holdingul Lyoness pt Emiratele Arabe si Africa deSud(al treilea dupa cel european si cel american)
* In 4.10.2010 se deschid Birourile in Irlanda, Grecia, Belgia si Olanda, urmand in perioada imediat urmatoare Franta. Toate cele 4 tari au deja website functional.
* Toate societatile care deservesc Lyoness Austria, alaturi de Lyoness Germania si Lyoness Elvetia au primit certificatul de calitate TUV.
* Lyoness a obtinut prin Quality Austria, ISO9001:2008 (!!!), valabil pt toate tarile deschise(inclusiv Romania)
* De luni s-au pus in vanzare bonurile valorice de OMV si Petrom.
* La fel ca in celelalte tari, de astazi avem un nou site, mult mai accesibil si performant (accesati www.lyoness.ro ).
* In aproximativ o luna vom putea sa ne facem cumparaturile la Carrefour (Hypermarket, Market si Express) cu Cashback Cardul Lyoness in loc de bonuri valorice.

Sper ca aceste noutati v-au dat o imagine asupra nivelului la care am ajuns si asupra perspectivelor pe care le avem. Nu stati pe margine si profitati de sansa pe care o aveti!

7 comentarii:

  1. Multumim frumos pentru informatile utile! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. super!!!sunt sigur ca o sa ajungem la 5.000.000 de clienti anul ce vine!! felicitari luka pentru treaba care o faci!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pt apreciere. Asa sa fie!

    RăspundețiȘtergere
  4. La obiect ca intotdeauna
    Sunt "super" exaltata de aceste stiri
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevarul este ca daca ai bani si cumperi un pachet Business Minim de8.600 ron ai sanse rsale sa faci o buna afacere.Dacalnsa astepti ca din cumparaturi sa te pozitionezi e posibilca doar nepotii sa se pozitioneze iar tu sa fii de mult oale si ulcele.Cred ca nu e nevoie de demonstrat pt. cei care au inteles afacerea.Sa auzim de bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am postat un comentariu si vad ca nu e afisat desi avea continut. daca nu comvine cuiva nu e afisat seamana a discriminare

    RăspundețiȘtergere
  7. Pt a te linisti trebuie sa-ti spun ca nu apare nici un comentariu pana ii dau eu ok, deci pana am ajuns eu la calculator nu aveai nici o sansa sa-ti vezi comentariul.
    Despre pozitionare... Sincer nu inteleg ce intelegi prin pozitionare.
    Am in structura pensionari care si-au facut pozitie din cumparaturi in 4-5 luni(daca la asta te-ai referit).
    Banuiesc ca e clar pt oricine ca Lyoness ca afacere e una si Lyoness pt cumparatori e alta. Nu e nimic de ascuns.
    Daca o faci ca afacere (investtitie, implicare) castigurile sunt pe masura.
    Daca te gandesti sa o faci ca si cumparator, ai la fel rezultheltui mult, incaseszi mult, cheltui putin, incasezi putin. Dar nu ai platit nici macar un ban in plus. Mie mi se pare corect.
    Vrei sa spui si altora, vei avea un venit suplimentar, din nou pe masura a ceea ce faci. Dai carduri putine, incasezi putin, dai multe, incasezi mult. Daca vezi oportunitatea, poti sa-ti pui banii la munca si in calitate de client, pozitionadu-te cu avans, dar si asta e optional.
    Dar clar nu poti sa ai pretentia la castiguri egale, indiferent de ceea ce faci.
    Mie mi se pare extrem de corect.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.