duminică, 5 septembrie 2010

Tepele de ieri... Tepele de azi... ( ... )

Cei care sunt de varsta mea si citesc randurile de mai jos, isi aduc probabil aminte de circuitul acela cu bancnote in plic trimise la 5 prieteni...
Cred ca se intampla  acum vreo 20-30 de ani.
Vremea trece, tepele raman!.
Iata o mostra primita recent pe Email. Sunt sigur ca din dorinta de a castiga bani fara sa puna osul sau neuronul la treaba, se vor gasi destui care sa cotizeze.


 O Modalitate Incredibila De A Face Bani Online Cu Ajutorul PayPal
  CITESTE CU MARE ATENTIE PANA LA SFARSIT !!!
TE ASIGUR CA ... N U V E I R E G R E T A !
  O Modalitate INCREDIBILA De A Face Bani Cu Ajutorul PayPal
Si Cu Ajutorul A 5 EUR si 50 De Mail-uri.
DOAR ATAT, NU MAI TREBUIE SA FACI NIMIC ALTCEVA.
Cum sa faci bani foarte usor si rapid chiar daca esti pentru prima oara pe Internet !!!
NU AI MAI VAZUT ASA CEVA!
Salut!
In sfarsit, avem acum la dispozitie o metoda extraordinara prin care, cine este receptiv si intelege bine ce are de facut, poate sa faca bani frumosi de acasa si intr-un timp relativ scurt.
Nu este deloc complicat, dimpotriva, crede-ma cunosc internetul "ca in palma" si nu am intalnit inca o metoda mai usoara si LEGALA de a face bani efectiv fara sa muncesti.
Te sfatuiesc sa citesti tot pana la sfarsit cu atentie! Ceea ce iti propun este o extraordinara sansa pentru a putea face bani de acasa. Pentru prima data in Romania, de curand tradus din engleza, programul aprobat de PayPal simplu si rapid pentru a putea primi bani intr-un mod simplu si repede.
- Nu crezi ??? ... Bine !!!
Nu credeam nici eu, dar l-am incercat si m-am convins ca functioneaza si azi mi-am propus sa traduc si totodata sa propun mai departe aceasta sansa tuturor cetatenilor romani. Nu mi se pare corect sa faca bani numai americanii si englezii. Suntem printre primii care putem beneficia de aceasta sansa, inainte ca aceste oferte E-bay in Romania sa fie cunoscute de toti.
Acesta este un program GENIAL. Puterea E-bay si puterea emailurilor de a prImii banii in timp foarte scurt ...Functioneaza Cu Adevarat !!!
COPIAZA ACEASTA PAGINA, URMARESTE CU ATENTIE INSTRUCTIUNILE, TRIMITE-O PRIN EMAIL, SAU FA-I RECLAMA PE E-bay SAU UNDE DORESTI TU.
Sunt foarte multe societati care iti dau sansa de a investi banii tai in afacerile lor, dar eu sunt sigur ca tu o sa reusesti sa faci mult mai multi bani cu ceea ce o sa citesti imediat si daca vrei, poti sa incepi chiar si acum!Fii constient ca nu iti cer nici macar un cent pentru ca ti-am facut cunoscut acest Bussines exceptional pe care l-am testat. In afara de asta nu iti cer sa cumperi nimic si nici sa iti sacrifici timpul tau liber. Ai acuma la dispozitie o metoda bine pusa la punct, prin care poti primi foarte repede bani, simplu si repede.
Cum ?
1. Folosind copia identica a acestei pagini pt. a informa pe cat mai multi.
2. Deschizandu-ti un cont pe cel mai sigur sistem de transferuri de bani pe internet: PAYPAL, care a verificat si acceptat acest program.
Poate ai auzit deja vorbindu-se despre aceasta initiativa, dar totusi ma indoiesc deoarece, cum spuneam, pentru Romania este f nou sistemul.Daca nu ai auzit, atunci esti printre primii din Romania care il citeste si mai jos o sa gasesti pas cu pas ceea ce tebuie sa faci.
<.......................................................................... COPIAZA ACEASTA PAGINA CONFORM INSTRUCTIUNILOR DE MAI SUS, TRIMITE-O PRIN EMAIL CAT MAI MULTOR PERSOANE PE CARE LE CUNOSTI SAU DOAR AI ADRESA LOR DE EMAIL, SAU FA-I RECLAMA PE E-bay SAU GOOGLE SAU UNDE DORESTI TU, IAR REZULTATELE CU SIGURANTA LE VEI VEDEA CURAND.SPOR LA MUNCA SI SUCCES !!!



3 comentarii:

  1. Salut Luka,

    din titlul postului reiese ca PayPal ar fi tepara, dar PayPal este doar un instrument de plata online, f popular si f corect,s e pare

    este ca si cum ai fi zis pe vremea noastra daca primeai o astfel de scrisoare in care ti se cerea sa trimiti bani ca Posta Romana este tepara... ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Intradevar daca citesti doar titlul poti ramane cu impresia asta si voi incerca sa corectez confuzia. Multumesc pt sugestie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Prost nu e ala de cere...ci ala de da.

    PS: am si eu cont de Paypal...cine imi vireaza si mie niste euro? - va promit ca o sa va imbogatiti. :)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.