luni, 31 ianuarie 2011

Bate vant de primavara

Bate vant de primavara dinspre... Mexic.
Inca de joi au inceput sa curga mesajele celor prezenti in Mexic la Lyoness Leader Convention, o intalnire periodica astaffului si liderilor Lyoness din lumea intreaga. O serie de noutati care s-au comunicat acolo, le vom afla probabil si oficial in perioada imediat urmatoare. Altele, cu efect imediat, au fost simtite de unii dintre noi odata cu updatarea site-ului. Au fost persoane care m-au intrebat de ce li s-a luat doar 4,3 lei pt o inscriere online. :)
Da, inscrierile online costa 4,3 lei si partenerii business pot face inscrieri online in toate tarile cuprinse in Road Map. In functie de faza in care este tara respectiva, pentru pozitiile care urmeaza sa fie asezate,noul inscris are timp sa-si depuna banii 21 zile.
Alta noutate este prelungirea termenului de confirmare(reconfirmare) a unui nivel de cariera s-a marit la 6 luni.
Deasemenea cand o persoana atinge un anumit volum de cumparaturi (nu stiu exact suma: 10000 sau 20000 euro) are nivelul 1 de cariera timp de 12 luni.
Biroul personal de pe www.lyoness.ro a fost modificat adaugandu-se noi optiuni si informatii extrem de utile (cauta in biroul personal).
Detalii despre aceste noutati si altele pe masura vor aparea zilele acestea, odata cu intoarcerea ":mexicanilor".              

4 comentarii:

  1. Macar de ar fi asa... nu e prima data cand ori nu am aflat noutatile ori le-am aflat de la altii....
    numai oficial de la Lyoness nu.....

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Optimismul tau e de-a dreptul debordant...
    Notatile au fost anuntate la locul potrivit, oamenilor care si-au castigat acest drept. E cazul sa ne bucuram cei ramasi acasa ca le-am aflat mai devreme ca altii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Banuiesc ca mexicanii au ajuns acasa.... Alte noutati? sau o prezentare oficiala a lor....?

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum sunt la Business Seminar si pe masura ce se prezintă noutatile, le public pe blog.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.