duminică, 23 ianuarie 2011

Ce este un hoax?

Am gasit pe un site pe care il urmaresc frecvent, o trimitere catre explicatia data pe site-ul cunoscutului sistem antivirus AVIRA pentru hoax (clik pe poza pt articol). E vorba de acele mailuri in lant, unele haioase altele stupide, dar care au cu toate un efect nedorit: retransmiterea in lant a unor liste interminabile de adrese de email. As putea sa va dau si exemple, dar ma voi limita la a va spune ca imi plac unele mailuri haioase si ma dispera cele cretine. Si era sa uit sa va spun ca zilnic, de 3-4 ori, castig la diferite loterii milioane de dolari si diversi functionari ai unor banci(majoritate din Africa) imi ofera afaceri dubioase. Cele mai cretine totusi, sunt cele venite de la diferite "mostenitoare" ale unor monarhi africani decedati in accidente de avion. Ba nu, am primit invitatii si din partea guvernului chinez, de a participa la un congres. Cred ca alea au fost cele mai tari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.