luni, 10 ianuarie 2011

America... America...

Lyoness are vesti calde despre sistemul de decontare american...
:o) Maine... in biroul personal al fiecaruia.

Update 11.01.2011
Incepand de azi s-a redeschis sistemul de decontare american.

7 comentarii:

  1. Pe site tot nu apare. Multumesc de update.

    RăspundețiȘtergere
  2. S-a mai intamplat sa apara dupa cateva zile.:)
    Eu tot mai sper sa apara astazi(pt cei care nu-mi citesc blogul :) ).

    RăspundețiȘtergere
  3. "S-a mai intamplat sa apara dupa cateva zile".Toata stima pentru munca pe care o faceti d-le Luka,nu aveti nici un fel de vina,dar pe site nu apar muuulte informatii. Parca a intrat Leonardo acum vreo 2 luni, parca.Pt.ca nici acum nu a aparut la comercianti...Atunci era vorba de probleme tehnice.Nu va suparati dar de atat timp ar fi putut aparea si daca infromatiile de le acest comerciant erau cat baza de date a NASA.Duoa aceea mereu avem informatia ca nu mai sunt bonuri Rompetro.Pai nu avem de 3 luni daca nu si mai bine....Sa fim cinstiti mai e Rompetrol partener sau nu? Si daca mai e,de ce nu se cumpara aceste bonuri? Scuze pt comentariu dar e singurul blog unde ne mai putem spune si noi off-ul...in rest toata stima pt ceea ce faceti pentru Lyoness,sincer cred ca faceti mai mult decat multi care il promoveaza la nivel oficial.Ca sa nu mai spun de blogul oficial....e de toata jena.Si face numai rau.Si e pacat....

    RăspundețiȘtergere
  4. Marius, comentariul tau sigur nu era pt postarea asta. Oricum, eu zic sa intrebi la office.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sal.Cum pot (si unde)pot fi vizualizate pozitiile in cazul unei persoane care are pachet bussines in Romania si are si pachet de America? Ma refer evident doar la vizualizarea celor de America...

    RăspundețiȘtergere
  6. Poti sa-ti vezi pozitiile din american, acolo unde le vezi si pe celelalte. Te loghezi pe www.lyoness.ro, intri la MY LYONESS / MY LYONESS / SISTEMUL MEU DE DECONTARE. Sub prima pozitie vei gasi o fereastra cu 10001. Acolos unt toate pozitiile pe care le ai in GE1. Daca o deschizi vei vedea ca in afara de pozitiile initiale 10001 - 10007, daca ai si american ai si 10008... -10014. Stiu ca la inceput e destul de... neinteresant ca aceste pozitii sunt singure, fiecare in parte. Deabia dupa ce trece primul rand incepe sa devina interesant.:)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.