joi, 6 ianuarie 2011

Aplicatie Lyoness pt mobil

Citind pe net mi-am adus aminte...
Cine a mai incercat aplicatia Lyoness?
Eu am incercat-o cu ceva vreme in urma si mi se pare extrem de practica. De pe orice telefon cu acces la internet poti accesa adresa https://m.lyoness.ag/ro-ROsi daca te loghezi vei avea multiple optiuni printre care si Cashback Card Mobil (afisarea codului de bare de pe cardul Lyoness, care poate fi scanat in locul cardului propriuzis).
Aplicatia e disponibila si in alte limbi.
Incearc-o si spune-mi parerea ta.

Update 19.04.2011
Cititi Luka's Word pe Wordpress ( http://www.doarluka.wordpress.com/ )
Pentru a comenta la acest articol accesati direct http://doarluka.wordpress.com/2011/01/06/aplicatie-lyoness-pt-mobil/

3 comentarii:

  1. Din cate am inteles eu, aplicatia va putea genera un bon valoric cu suma exacta de plata (care se va extrage din contul de cumparaturi). Si ca inca este in teste ideea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest blog s-a mutat pe Wordpress: www.doarluka.wordpress.com
    Pentru a urmari mai departe comentariile sau a comenta la acest subiect, va rog accesati http://doarluka.wordpress.com/2011/01/06/aplicatie-lyoness-pt-mobil/
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.