luni, 17 ianuarie 2011

Jos palaria

Multi  gasesc scuze pt neimplinirile lor. Unii nu au timp, altii nu au bani, unii  spun ca Romanii sunt comozi, altii ne spun ca sunt reticenti. Sunt oameni care se plang ca nu au unde sa-si foloseasca cardul Lyoness si altii ca era mai simplu daca ar fi stiut de la inceput.
As vrea sa va fac cunostinta (celor care nu il cunosc) cu un tip deosebit a carui carte de vizita anuleaza orice scuza pe care o are cineva pt insucces.
Florin Dorin Hurezan:
22 de ani, face Lyoness de un an si jumatate si are in structura peste 8700 de oameni. La seminarul Lyoness Day din acest weekend de la Sibiu, si-a primit confirmarea nivelului 5 de cariera.
Orice vorba in plus este de prisos.

7 comentarii:

  1. ..Si dupa ce ca e destept, harnic si tenace, mai e si frumos :D FELICITARI DORIN!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Comentariul precedent banuiesc ca apartine unei... anonime.

    RăspundețiȘtergere
  3. :) felicitari pentru cariera:) foarte repede bravo lui!!si la mai mare!

    RăspundețiȘtergere
  4. traim intr o tara de "barbi".........cariera super tare intr un an , in conditiiile in care in ultimul an tara a fost si inca este intr un mare kkt....................

    RăspundețiȘtergere
  5. salariu lu' dorin e de mai mare ca a lu' basescu.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.