marți, 11 ianuarie 2011

Sistemul de decontare continental american

Pentru a oferi noilor Parteneri Business din America de Nord posibilitatea de a profita în mod optim din sistemul propriu de decontare continental, se va redeschide pentru ultima dată sistemul de decontare continental american în perioada 11.01.2011- 21.12.2011.

Datorită numeroaselor cereri din Europa & Orientul Mijlociu, există din nou această șansă pentru toți Partenerii Business (internațional) în această perioadă.
America de Nord reprezintă nu doar o suprafață geografică enormă, cu peste 450.000.000 locuitori (consumatori), ci reprezintă și o performanță economică imensă. Doar Statele Unite ale Americii produc anual peste 20% din produsul social brut global și este cea mai mare economie a lumii. America de Nord are posibilități aproape infinite de creștere. Lyoness crește – alăturați-vă!
Profitați de volumul imens de cumpărături din America!

15 comentarii:

  1. Cei care se vor inscrie de acum incolo(in America)de cine vor fi legati?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu are legatura cu sistemul de decontare american. In Lyoness oricine aseaza pozitii se leaga de pozitiile sponsorului sau si la fel se intampla si in america. In sistemul de decontare american ajung doar pozitiile bonus (la 5/5 si 20/20) ale americanilor(nu cele active) si alte pozitii(pachete) asezate ca investitie prin oportunitatea despre care vorbim.

    RăspundețiȘtergere
  3. ..mici completari...In sistemul de decontare continental american ajung pozitiile bonus (la 5/5 si 20/20 plus +2 picioare la cei care le cumpara pentru fiecare, poate si trecerile aferente ;) ) ale americanilor(nu cele active, cele active sunt in personalele din nationale) si alte pozitii(pachete) asezate ca investitie prin oportunitatea despre care vorbim, plus pozitiile bonus de 10/10 aferente acestora, +2...:) ...e doar inceputul, oricum e SUPERR!

    RăspundețiȘtergere
  4. Oooooo..Yes,Yes,Yes,Yes,Yes,Yes,Yes,Yes,Yes,Yes....

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai zapacit omul cu atatea cifre. Sunt corecte dar...
    Intrebarea lui era: dupa cine se leaga americanii.
    Raspunsul:dupa sponsorii lor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Luati-o mai moale cu america asta,de un an de zile numarul comerciantilor din sua si canada nu s-a schimbat,din contra la inceput au fost mai multi si nu exista nici o prezentare pe acolo.Asa ca poate nu e bine sa-ti faci planuri asa mari cu rulajul american,americanilor nu le prea pasa de acest sistem,acolo e un alt fel de comert.Chestia aia cu cumparatul picioarelor e hilara,poate daca nu ai ce face cu banii....

    RăspundețiȘtergere
  7. Prietene sunt sigur ca acum cativa ani existau binevoitori "informati" care spuneau asa si despre Europa. In cursul anului acestuia, viata ne va da dreptate unuia dintre noi. Nu vreau sa intru in polemica cu tine, dar despre cat de hilara e chestia cu cumparatul picioarelor poti sa vorbesti abia cand ai o anumita experienta(cand ai pozitii cu egalitati pe national sau european macar, sau treceri deja construite). Iti recomand sa-ti "iei picioarele", atat la treceri cat si la pozitiile bonus din national si european(daca ai, sau vei avea vreodata). Despre american nu are rost sa vorbim, intelegand ca nu ai pozitii acolo.

    RăspundețiȘtergere
  8. In NY sunt prezentari in fiecare marti.Daca intrati pe facebook si cititi la fan cluburile Lyoness o sa gasiti

    RăspundețiȘtergere
  9. or fi prezentari eu nu zic ca nu dar pe site-ul lor nu figureaza niciuna....imi zicea un prieten care a fost nu stiu unde in 2010,la o prezentare europeana ca s-a intrat in direct in legatura cu america,cine stie in ce locatie e drept... si acolo erau vreo 5 oameni.E jenant. Dar unde sunt comerciantii,caci fara aia nu faci nimic???? Aici e aici?Sa speram ca viata iti va da dreptate d-le Luka....as vrea sa fie asa pt toti membrii Lyoness.Prietenul ala imi zicea sa iau pachet in Romania si apoi in America.Oare merita?

    RăspundețiȘtergere
  10. America e foarte la inceput si e normal ca lucrurile sa fie asa. Asa au fost si in Europa acum aproape 8 ani.
    Pachetul pe America e o investitie, dar nu e accesibila decat celor care au deja un pachet personal(binenteles poti sa le iei pe amandoua odata).
    Da, daca te implici, merita din plin.

    RăspundețiȘtergere
  11. Lyoness este pentru toata lumea,toata lumea consuma,trebuie doar sa iti faci un calcul cat consumi tu,dar si prietenii tai si iti dai seama ca merita sa te implici.Sa faci reclama acestor firme.Cu picatura se umple paharul.Unii spun ca sunt sceptici.!!! Este problema lor !!!.Pachetul Business ,este oportunitatea de a cstiga mai repede si mai multi bani.Daca nu semeni nu ai de unde culege ,este foarte simplu,aici nimic nu este obligatoriu.Dar daca te implici poti sa ii ajuti si pe altii sa te urmeze.Pachetul din America este o pensie pe care azi ti-o creezi.Un venit in viitor.SIGUR!!!
    Mult succes si spor la cumparaturi!

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu am bagat in primele 3 zile de cand s-a deschis in 2010 si n-am decat 1/1 :( Pe mine m-au ocolit pozitiile...

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu te-au ocolit, ci au fost alții înainte. Sunt sigur ca vei vorbi altfel când va trece rândul următor si nici nu mai spun de al treilea. Indiferent dacă toate astea se vor întâmpla anul acesta sau următorul, fii sigur ca a fost cea mai buna investiție.

    RăspundețiȘtergere
  14. Salut. Am scris aici in 12 feb ca m-au ocolit pozitiile. Multumesc de raspuns. Am revenit cu o completare, saptamana trecuta luni dimineata a trecut randul nr 2 si mi-a facut 3/3 peste tot, in toate grupele. Ceea ce inseamna in jur de 1500 de lei. Abia astept urmatorul rand, care-mi va face 7/7 + 13 pozitii bonus in european. Succes!!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.