sâmbătă, 26 februarie 2011

Back to Lyoness

Am ajuns din Brazilia, direct la Ploiesti, la Lyoness Day, via Madrid. Am trecut repede peste diferența de fus orar si temperatura si am intrat in priza.
Noutate: începând probabil cu luna martie(va fi anunțat oficial pe site la momentul oportun) vom putea sa ne folosim banii din contul de cumpărături pt a comanda bonuri valorice si la... Carrefour.

7 comentarii:

  1. Am inteles bine?
    Carefour renunta la card?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu renunta, dar cine stie Lyoness intelege de ce...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu, nu ai înțeles bine. Se vor introduce bonurile ca alternativa - utila,spun eu. Ori de câte ori ți se va maturiza o poziție din avans, imi vei da dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine ai revenit!
    Nu mai gasesc rubrica "ultimele comentarii" sau nu stiu eu unde sa caut?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut, sa sti ca s-au gandit foarte bine... pentru ca erau persoane care isi puneau intrebari de genul dar eu cu banii din contul de cumparaturi ce fac? unde sa-i cheltui doar pe cei 5 parteneri cu bonuri valorice? Si aici ma refer evident la ce ai spus si tu privitor la maturizarea de i. Eu spune ca e o miscare inteligenta. Si mai tare mi s-ar parea sa putem sa facem incarcarea contului de cumparaturi cu ajutorul unui card de debit sau credit. Pentru mine personal ar fi mult mai ok.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.