marți, 1 februarie 2011

Egipt: Google a facut posibila comunicarea de pe telefonul mobil pe Twitter, fara conexiune la Internet

 
Grupul american de internet Google a anuntat luni ca a cooperat cu Twitter ca sa creeze un sistem care sa permita egiptenilor sa trimita mesaje pe site-ul de microblogging prin telefon, sfidand astfel blocarea Internetului, scrie AFP.

"Sistemul functioneaza deja si toata lumea poate comunica, lasand un simplu mesaj telefonic la urmatoarele numere internationale: +1 650 419 4196 sau +39 06 62 20 72 94 sau + 97316199855.
Serviciul va afisa instant mesajul pe Twitter, folosind cuvantul cheie "Egipt", au declarat reprezentantii grupului Google pe blogul oficial (...)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.