luni, 7 februarie 2011

Boicotul benzinei

Am primit randurile de mai jos pe mail si trecand peste isteria autorului, n-am putut sa remarc naivitatea lui. Miscarea asta mi se pare mai degraba boema, decat practica, dar cine a avut de agitat spiritele le-a agitat.

"încep să cedeze! petrom a ieftinit benzina, la pompă, cu 0,03 bani!"

"continuaţi boicotul! NU MAI CUMPĂRAŢI DE LA PETROM ŞI OMV până nu ajung la 4,20 - 4,30 lei / litru benzină 95!!! "
"dacă nu vând, li se blochează stocurile, transporturile de alimentare fac cale întoarsă..."
"DECLANŞAŢI BOICOTUL POMPELOR PETROM, TIMP DE 1-2 LUNI (ALIMENTAŢI DE LA ROMPETROL, LUKOIL, AGIP, MOL....) ATUNCI SĂ-I VEZI CUM O SIMT! VOR FI OBLIGAŢI SĂ SCADĂ PREŢUL. STOCURILE ÎI OMOARĂ: COSTURI DE DEPOZITARE , DE ANULARE A COMENZILOR AFLATE DEJA PE DRUM = PIERD ZECI DE MILIOANE DE DOLARI ÎNTR-O LUNĂ ŞI SE VOR ÎNVĂŢA MINTE."
"EI TREBUIE PRIMII LOVIŢI, CĂCI EI DAU TONUL. SUNT COMPANIE NAŢIONALĂ ŞI 30 % DIN BENZINA VÂNDUTĂ ESTE DIN PRODUCŢIA ROMÂNEASCĂ."
"DAŢI SFOARĂ-N ŢARĂ, SĂ NU SE MAI CUMPERE DE LA PETROM!!! VOR PRICEPE ŞI CEILALŢI CĂ NU-I DE GLUMĂ!"

Un comentariu:

  1. Ce am reusit cu asa-zisul boicot? N-am facut decat sa ne facem de ras si sa demonstram ca nici atunci cand vrem sa "luptam" pentru o cauza nu stim sa facem decat show ieftin. Preturile la carburanti nu scad datorita unui grup de baietasi adunati intr-o benzinarie.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.