luni, 14 februarie 2011

iPhone - Aplicatii

De cand am iPhone-ul, ca mai toti posesorii de astfel de "jucarii", am fost interesat de aplicatiile disponibile. Indiferent ca e vorba de jocuri sau de chestii utile, m-am bucurat cand am descoperit cate o aplicatie interesanta. Tocmai de aceea mi-am propus sa le imparatasesc si altora aplicatiile care mi s-au parut interesante. Voi posta aplicatiile free, fiecare dintre acestea avand binenteles si varianta mai desteapta.
Banuiesc ca deja toata lumea a cautat deja in App Store aplicatii ca: Yahoo! Mesenger, Skype, Facebook, Twitter, Wordpress, etc.
Hai sa vedem ce mai gasim?
O sa incep cu (poate) cel mai jucat joc: Angry Birds - http://itunes.apple.com/us/app/angry-birds-free/id409807569?mt=8
E haios, merita incercat.Calendar Crestin Ortodox free - Pt cei interesati, deosebit de util si bine documentat - http://itunes.apple.com/ro/app/calendar-crestin-ortodox/id347572019?mt=8


Liga I Romania - pt microbisti -

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.