luni, 14 februarie 2011

Happy Valentine's Day!

Stiu ca aceasta sarbatoare e doar o gaselnita comerciala. Adesea privesc acele tarabe pline de ursuleti si inimioare si ma gandesc la ele ca la niste chiciuri ieftine, menite sa mai scoata niste bani din buzunarul trecatorului.
Poate asa e, dar atunci cand vine Valentine's Day ne grabim cu totii sa cumparam o mica atentie persoanei dragi. Acuma stiu ca pt unii poate fi o "obligatie", dar sunt convins ca cei mai multi o fac din convingere.
Daca stam sa ne gandim putin, e vorba de ziua indragostitilor. Daca simtim ca facem parte din categoria asta, stim despre ce este vorba si fiecare zi e potrivita pt a-ti marturisi dragostea si a face un gest dragut.
Si atunci ce mai conteaza ziua? Poate fi un pretext bun acest Valentine's Day si de ce nu si Dragobetele? Ce bine ca nu pica in aceeasi zi!
Stiu ca cei cu obligatiile, nu sunt de acord cu mine. Ei ar fi preferat aceeasi zi pt toate, inclusiv Martisor si Ziua Femeii. :o)
Pt toti ceilalti, cei care sarbatoresc in aceasta zi, la fel ca in toate celelalte...
LA MULTI ANI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.