miercuri, 4 februarie 2009

Concurs TV ? Teapa ?

Acum vreo 30 de minute atentia mi-a fost atrasa de televizorul din camera mea care functiona, dar nu se uita nimeni la el. La televizor, pe Antena 1 era o teapa pe care cei de la tv o numesc "concurs" si prezentatoarea repeta intr-una o intrebare (daca intr-un tren, urca 5 fete, cu 5 cosuri, cu 5 pisoi, cu... cate picioare sunt pe tren?). Cea care mi-a atras atentia a fost "doamna Marinela" care la intrebarea concursului i-a raspuns prezentatoarei "bagami-as pula in voi". Sa vedeti voi gura cascata si balbaieli la prezentatoare. Repeta intr-una "Doamna Mrinela? Doamna Marinela?". Singura ei problema (pe care nu o putea exprima in direct) era :de unde avea doamna Marinela chestia aia? Aproape ca as fi compatimit-o daca nu-mi aduceam imediat aminte ca face parte si ea, prezentatoarea, in mod constient, din acel sistem de prajit fraieri.
Dar orice s-ar spune "doamna Marinela" a fost tare.
A platit si s-a distrat pe banii ei.
De obicei faze de genul acesta sunt redifuzate pe la Razvan si Dani, Mircea Badea, sau Carcotasi. Tinand cont ca emisiunea cu pricina era tot la Antena1, sunt curios daca vom regasi secventa respectiva intr-una dintre emisiunile amintite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.