duminică, 8 martie 2009

Business Seminar Lyoness 7 - 8 martie 2009 Timisoara






La Timisoara, in 7-8 martie s-a desfasurat un Business Seminar Lyoness la care au luat parte peste 100 de persoane din diferite judete ale tarii. Gazda noastra a fost Hotel Lido, care este si partener comercial Lyoness,adica membrii Lyoness de oriunde din Europa, primesc bani inapoi la fiecare cumpratusra/cazare. In Timisoara Hotel Lido este binecunoscut, aici desfasurandu-se sapatamanal seri informative Lyoness (martea, ora 18). Cazare fara cusur, mancarea ok si un personal de nota 10.
Seminarul in sine il consider un succes prin numarul apreciabil de participanti si prin calitatea cursurilor sustinute. Pe langa referentii romani, au sustinut ore si referenti din Austria si Ungaria. Ca noutate a fost prezentat oficial si spotul publicitar cu care a pornit partea a 2-a a campaniei din Austria (ma bate gandul sa-l pun pe net pt ca am vazut ca au fost multi care il cautau pe google). Totodata participantii au primit al doilea numar al revistei Cashback Magazine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.