joi, 5 martie 2009

Teapa de la "Raiffeisen"

Zilele trecute am primit din nou un mesaj de securitate de la "Raiffeisen Bank" security@raiffeisenonline.ro
In atentia tuturor clientilor Raiffeisen Bank,
Raiffeisen Bank a updatat sistemul online de securitate.
Prin acest intermediu suntem obligati sa mentinem increderea clientilor nostri prin a proteja intimitatea si securitatea informatiilor dumneavoastra impotriva accesului neautorizat: furtul de identitate si frauda de cont. Va rugam sa urmati urmatorul link si sa confirmati datele dumneavoastra :
https://www.raiffeisenonline.ro/eBankingWeb/login?Lang=ro
Dana Mirela Ionescu - Presedinte Consiliu De Administratie / Director general,Va multumim pentru intelegere
Raiffeisen Bank: Reusim Impreuna .


Apoi inca unul de la "Raiffeisen Bank" depozit@raiffeisenonline.ro in care eram anutat ca Banii tai prefera Raiffeisen Bank.
Avantaj la depozit!
Banii tai prefera Raiffeisen Bank. Dobanzi de Top 3 la depozite in Lei si Euro!
Din toate locurile prin care au trecut banii tai stiu unde le este cel mai bine. De aceea prefera Raiffeisen Bank.
Deoarece ai deschis pana la 31 martie 2009 un depozit in Lei si/sau Euro pe trei luni, cu rata fixa si capitalizarea dobanzii la scadenta, ATI CASTIGAT :... BLA BLA BLA

Banuiesc ca pt toata lumea e clar ca e vorba de tepe pregatite pt cei care pun botul la astfel de mesaje. Si in trecut am primit astfel de mailuri si ca un cetatean cuminte ce sunt, le-am trimis mesaje celor de la Raiffeisen (pe adresa reala binenteles) atragandu-le atentia ca daca nu-si iau masuri vor avea o problema de credibilitate in fata bublicului. Mi s-a raspuns, mi s-a multumit pt colaborare si am fost asigurat ca depun toate eforturile pt ca... BLA BLA BLA
Se pare ca "eforturile" lor sunt zadarnice daca aceste mesaje continua sa bantuie internetul si probabil clientii Raffeisen (binenteles cei mai naivi) o musca fara sa vrea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.