luni, 23 martie 2009

De ce Lyoness ACUM?


De citit si www.magiccalin.blogspot.com/2009/10/este-lyoness-o-afacere-pe-internet.html


În acest moment Lyoness are toată infrastructura, know-how-ul şi experienţa necesara pentru a dezvolta grupul de cumpărători într-un mod super-rapid, şi anume, prin campania de reclamă.
Ce înseamnă acest lucru? În urma campaniei de reclamă din fiecare ţară ţinta este să existe în grupul de cumpărători 5% din populaţia acelei ţări. De exemplu, pentru România, aceasta înseamnă 1.100.000 de cumpărători, în condiţiile în care acum grupul are aproximativ 54.000 de cumpărători aduşi ca urmare a prezentărilor publice din ultimii 3 ani.
ACEŞTI 1.100.000 DE CLIENŢI SE VOR ÎMPĂRŢI ÎNTRE PARTENERII BUSINESS EXISTENŢI ÎN MOMENTUL ÎNCEPERII RECLAMEI!
Imaginaţi-vă că aceşti cumpărători cheltuiesc în medie 1 EUR/zi. Asta înseamnă, doar din bonusul de prietenie 5500 EUR/zi, adică 165.000 EUR/lună.
La un discount mediu de 7%, această sumă înseamnă 5% în contul de discount (poziţii), adică 33.000 de poziţii/lună.
La o cheltuială medie de 10 EUR/zi bonusul de prietenie înseamnă 1.650.000 EUR/lună şi 330.000 de poziţii/lună.
Imaginaţi-vă că în 2-3 ani după reclamă grupul de cumpărători va atinge 5.000.000 de cumpărători (adică fiecare persoană care s-a înscris din reclamă să dea informaţia mai departe la alte 4 persoane). Imaginaţi-vă că în grupul de cumpărători sunt şi firme care cheltuiesc lunar sume mult mai mari.
CÂT DE MARE VREŢI SĂ FIE PARTEA VOASTRĂ? Pentru că piaţa se împarte o singură dată.
Lyoness NU a fost inventat pentru pachete business. Lyoness a fost inventat pentru aceste poziţii care se formează din cumpărături şi care declanşează un val de comisioane.
Aceste poziţii umplu căsuţele goale (poziţiile) din grupa I (GE I), la 35/35 se primesc cei 582 EUR (2502 RON), poziţia urcă în GE II. Va fi urmată şi de restul poziţiilor care o urmează şi dup ce face 30/30 în GE II se primesc comisioanele pentru GE II, apoi urca în GE III şi tot aşa până când ajunge în GE V, unde îşi termină călătoria.
O poziţie din GE I (rezultată fie din avans, fie din cumpărături) aduce în total 19.458 EUR ca şi comisioane până când îşi termină „călătoria” în GE V. (Nu luăm în calcul celelalte beneficii).
Pentru a beneficia PROFITABIL de această „călătorie” a poziţiilor e nevoie să aveţi pachet business ACUM.
Dacă aveţi direcţi cu pachete business atunci veţi avea o parte mai mare din piaţă cu un efort mai mic, pentru că o parte din bonusul de prietenie şi din poziţiile generate lunar va ajunge la voi prin intermediul acestor direcţi cu pachete business (direcţii pe care ei îi vor cumpăra din campanie vor fi indirecţii voştri, adică veţi avea 0,5% din cumpărăturile lor plus poziţiile din matrix).
În anumite condiţii (care sunt destul de uşor de îndeplinit) puteţi cumpăra direcţi în toate ce 27 de ţări din Europa în care se va desfăşura campania de reclamă.
De exemplu, în Germania vor fi peste 2.000.000 de cumpărători care se vor împărţi între cei care au dreptul să participe la reclamă.
În iunie începe campania de reclamă în Ungaria. Ungaria este ţara în care Lyoness are cei mai mulţi comercianţi şi în care sistemul de carduri funcţionează şi la mari comercianţi. (Auchan este unul dinte comercianţii care îşi va instala în curând cititoare de carduri). Praktiker Ungaria deja utilizeaza cardurile Lyoness de ceva vreme. Mai sunt 2 luni şi jumătate pentru a profita de campania de reclamă din Ungaria, însă trebuie acţionat ACUM.
Primul pas este să aveţi PACHETUL BUSINESS, apoi să participaţi la un Business Seminar ca să aveţi imaginea de ansamblu a întregii afaceri. Şi bineînţeles să aveţi la fiecare prezentare publică minim 3 invitaţi.

15 comentarii:

  1. Sistemul Lyoness mi se pare extraordinar, in primul rand pentru faptul ca este bine pus la punct, foarte sistematic si dovedit ca merge, beneficiand automat toti utilizatorii si nu in utimul rand pe cei care au venit cu ideea. Cu adevarat oameni stiu ce vor si cum sa obtina...

    RăspundețiȘtergere
  2. wow, asta trebuie sa o spun tuturor:

    "(Auchan este unul dinte comercianţii care îşi va instala în curând cititoare de carduri). Praktiker Ungaria deja utilizeaza cardurile Lyoness de ceva vreme."

    multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  3. de la marc, am postat un coment si nu l-ai aprobat... nici nu ma mir ca nu apre nimic pe blogul asta...
    pace mate
    marc

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca ai fi citit postarea la zi, vedeai ca am fost plecat in Austria de vineri pana luni si nu am apucat sa intru pe net in timpul asta. Imi pare rau pt eventualele neplaceri create.

    RăspundețiȘtergere
  5. hello! Azi am fost la o prezentare lyoness. Iti mai menti parerea? Merita? Au trecut 6 luni de cand ai scris articolul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Se pare ca am pierdut ultimul coment. Sorry!
    Da, Miriam, fara nici cea mai mica rezerva.

    RăspundețiȘtergere
  7. http://magiccalin.blogspot.com/2009/10/este-lyoness-o-afacere-pe-internet.html

    RăspundețiȘtergere
  8. GM:
    Iata parerea mea despre sistemul Lyoness - http://www.....ro/
    Draga GM, eu stiu sigur ca aceea nu e parerea ta, ci mesajul pe care vrei sa-l dai altora. Pana de curand promovai Lyoness si banuiesc ca nu esti dintre cei care "calca pe cadavre"(cum spui tu). Inteleg si frustrarea datorata faptului ca Lyoness nu s-a bucurat ca iti racolai directii pe internet. E o rafuiala intre tine si... Lyoness(?).
    Adevarul ca explicatiile tale de acolo s-ar putea sa prinda la prostime. Tu stii ca sunt false, ei nu stiu. Poate pun botul.
    Banuiesc ca acest comentariu le este adresat altora, nu mie. Eu sunt dintre cei care castiga din Lyoness si la mine in grupa sunt inclusiv pensionari si studenti care au pozitii maturizate. Deci functioneaza pt ei si castiga bani.
    Intentia mea nu e sa intru in polemica cu tine, in mod sigur vei gasi multe siteuri unde sa o faci.
    Era sa uit. Ai putea sa-l iei de urechi pe cel care te-a inscris si nu te-a invatat ce inseamna cu adevarat Lyoness. Merita. Eu raman la parerea mea: Lyoness e un "sport de echipa", nu o afacere pe internet.

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga GM
    Am citit cu atentie …chestia aia(ce-o fi ea)
    Cand spui “cum sa furi, sa minti si sa calci peste cadavre” te referi la ce ai facut tu?

    Rafuiala ta cu Lyoness se bazeaza pe minciuna si stii asta foarte bine.
    Stii foarte bine ca:
    • nu esti obligat sa cumperi de la Carrefour, poti sa o faci oriunde.
    • in cazul Carrefour-ului decontarea se face intr-o saptamana, nu intr-o luna sau doua cum minti tu.
    • bonurile pt Lukoil iti vin acasa cu curierul a doua zi, nu in doua saptamani cum minti tu.
    • la benzinariile Lukoil “nefrancizate” doamna iti primeste bonurile fara discutii, pt ca sunt bonuri emise de Lukoil si nu o sa te intrebe nimic, asa cum minti tu.
    • banii de care ai amintit tu sunt maruntisul, pt ca restul vine din sistemul de decontare (adica ti se inmulteste cu zece discountul)
    • ai facut afacerea asta cu toate ca acum ne servesti faza cu cinstitul (cum te considera pe tine prietenii tai? Un “dobitoc”? “Stupid”? Sau “prostul satului”? Scuze, tu ai zis-o) Tu chiar n-ai nici o scuza, ai “vandut” Lyoness cu toate ca o considerai o inselatorie. Asta se numeste excrocherie. Asa-i? Si ai facut-o cu prietenii tai???
    Cat despre Serviciu de Telecomunicatii Speciale si Lyones... sa ne tii si pe noi la curent cu cine te mai urmareste: SRI, SIE, CIA, NORAD... poate si ceva omuleti verzi. Or fi si aia in legatura cu Lyoness.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am primit de la un "anonim" cateva randuri in care facea calcule "aritmetice" pe marginea acestui articol fara sa se uite la data cand a fost scris. Probabil faptul ca numarul clientilor s-a dublat intre timp i-ar incurca putin "aritmetica".

    RăspundețiȘtergere
  11. ceea ce nu mi se pare normal este sa trebuiasca sa dai bani pentru a intra ca si pachet ''business'', pt ca banuiesc ca fara pachetu business nu faci nimic...nu? ce va diferentiaza pe voi de Travel Club? si acolo obtii puncte, si aceste puncte le poti schimba cu bilete de avion, cadouri, si un catalog foarte vast de produse... dar nu am platit nimic ca sa fiu membru si nu am obligatia sa ma duc la meetiguri, nici sa duc alti 4 ''prieteni'' sau oameni pe care sa-i conving... pot sa cer cate carduri vreau care mi se trimit prin posta fara sa platesc nimic si am oferte de discount de pana la 30% la supermarketuri, magazine de informatica, dentist, telefonie mobila, internet, benzinarii, etc... diferenta e ca ei sunt intr-adevar mai mult de 6 000 000 de membrii si nu trebuie sa dai nimic ca sa fi membru... Deci...nu ma convinge faptu ca trebuie sa dau 2000 de euro ca altii sa traiasca lejer... nu pretind sa jignesc nici pe de parte... convingeti-ma si pe mine daca gresesc in modul de a gandi despre acest sistem... dar lasa te rog commentul public. multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu as intreba altfel: prin ce ne asemanam noi cu chestia aia de care imi spui tu? Scuze, n-am auzit de ea.
    La Lyoness e vorba de bani adevarati(nu puncte) cu care pot sa-mi cumpar tot ce vreau eu.
    Ideea ca nu poti face nimic fara PB e gresita si vine din necunoasterea sistemului. Daca esti client simplu(cu totii suntem), posibilitatea de a primi bani inapoi la fiecare cumparatura mi se pare fantastica. Pt clintul simplu fara veleitati de intreprinzator, nici nu e recomandabil un PB. Va fi doar un bibelou in vitrina(cam scump ce-i drept). Pt oricine e o prostie sa nu aiba cardul Lyoness(albastru) in buzunar si oridecate ori intalneste un magazin partener sa si-l foloseasca. Diferenta dintre un client Lyoness si cel obisnuit e ca cel obisnuit lasa la casa bani in plus(sa zicem ca lasa ciubuc)la fiecare cumparatura.
    Pachetul business e destinat celor care vor sa dezvolte reteaua(sa zicem ca e un "produs financiar") si e modul prin care acestia castiga bani. E investitia lor initiala pe care o multiplica rulajul comercial produs de cumparaturile lor si a grupului creat de ei. Aici vorbim de o afacere(intreprindere, business) care presupune investitie si implicare si aduce venituri pe masura.

    RăspundețiȘtergere
  13. multumesc pentru raspuns! deci, in realitate, a fi client simplu nu trebuie platit nimic?

    RăspundețiȘtergere
  14. Exista un cost de 8,6 lei(2 euro) dar acesta va fi platit de persoana care te inscrie.

    RăspundețiȘtergere
  15. Dupa cum vedeti, acesta este un articol din 2009. Daca doriti sa mai cititi articole asemanatoare, intrati pe www.doarluka.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.