luni, 30 martie 2009

Lyoness - Numerele castigatoare





In acest weekend am avut placerea de a participa la un seminar Lyoness la Budapesta. Am fost impresionat atat de numarul mare de participanti (600), cat si de entuziasmul si determinarea pe care am vazut-o la acei oameni.
Acolo am avut ocazia sa ne intalnim cu Suranyi Fery, un om deosebit, care ne-a povestit despre drumul lui in Lyoness. Pentru cei care nu stiu, el este unul dintre pionierii Lyoness (nu numai in Romania).
Astazi el este la nivelul 7 de cariera si binenteles starea lui de spirit arata acest lucru. Acum cativa ani avea ca tel sa castige 4000 de euro lunar, astazi e evident ca a depasit cu mult ceea ce si-a propus. Cum? Pentru el Lyoness nu s-a schimbat deloc de la inceput. A dat mai departe din prima clipa acea idee pe care a primit-o de la Hubert Freidl, conceptul Lyoness. Asta face si acum prin tarile pe care le colinda, da mai departe ideea Lyoness. Pentru el sistemul nu a depins niciodata de numarul mic de cumparatori dintr-o zona, de inxistenta comerciantilor sau de alte inconveniente de inceput. De la inceput, a cunoscut sistemul Lyoness si a stiut CE VA FI MAINE. Acesta i-a fost “secretul” si asa lucreaza si astazi.
El stie viitorul, sau ca si cum ar sti “numerele castigatoare” de la loto de anul viitor.
Cu totii le stim, le avem in fata. Le-am avut si ieri si poate nu le-am folosit. Astazi vedem ca ele s-au adeverit, au fost castigatoare.
Atunci cand Suranyi Fery a venit in Romania, existau doar cativa clienti Lyoness, Lyoness (Romania) SRL era mai mult un proiect iar despre comercianti nici nu putea fi vorba. Oricui i-ai fi povestit despre cumparaturi ar fi fost indreptatit sa se prapadeasca de ras. Dar el colinda tara alaturi de alti doi oameni inimosi (Gabi si Robi - pt cei care ii cunosc), de multe ori dormind in aceeasi camera de hotel (asa era mai ieftin) si le dadeau oamenilor ideea lui Hubert Freidl. Le spuneau ce va fi, cum va fi viitorul.
Au fost oameni care au urmat aceasta idee cu increderea in “ce va fi” si nu au gresit.
Cu toate ca pare incredibil, Suranyi Fery a avut in aceasta SAPTAMANA un rulaj egal cu rulajul Romaniei din LUNA trecuta. De ce? El a stiut acum cativa ani numerele castigatoare si a mizat pe ele.
Ieri existau 7 tari, extrem de putini oameni inscrisi in Lyoness si aproape nici un comerciant. Despre logistica Lyoness din acel moment…
Atunci tot capitalul Lyoness era idea lui Hubert Freidl. Aceasta idee reprezentau “numerele castigatoare”pe care le aveau acei oameni.
Astazi…
Astazi nu mai sunt 7 tari . Sunt 12 si in urmatorii doi ani vor fi 28.
Am vorbit aici DOAR de Europa, dar foarte curand (eu zic ca e vorba de cateva luni) vom fi prezenti si in America.
Astazi nu mai sunt doar cativa clienti, sunt peste 500 000 (54 000 in Romania) si vor fi milioane.
Astazi nu mai sunt cativa comercianti, sunt peste 15 000. Nu mai sunt doar acei comercianti mici, ci firme ca OMV, Kika, Praktiker, Baumax, Forstinger, Auchan, Hervis, Levi's SportExperts, Real, DOMO, Lukoil, etc.
Astazi exista Cashback Card-ul Lyoness care functioneaza international si deja mari comercianti din Europa il folosesc pe scara larga.
Ieri exista “secretul cumparaturilor”, astazi nu mai e un secret. In Austria de cateva luni, odata cu inceputul campaniei de reclama, cateva milioane de oameni vad zilnic la televizor, radio, internet, pe strada, sloganul “Toata Austria face cumparaturi impreuna – Lyoness, bani inapoi la fiecare cumparatura”. Campania de reclama va continua tot acest an in Austria, dar in Iunie 2009 va incepe si in Ungaria si Slovacia si va continua cu cel putin inca o tara (foarte probabil Romania) pana la sfarsitul lui 2009.
Asta insemna milioane de cumparatori in Europa folosindu-si cardurile zilnic pentru a-si primi discounturile. Ce inseamna asta? Un rulaj imens, milioane de pozitii asezate in sistem. Si cu totii stim unde se aseaza aceste pozitii, in spatele pozitiilor existente deja.
ACESTEA SUNT NUMERELE CASTIGATOARE!
Noi, cu totii le stim. Avem de ales intre a ne vaicari ca nu avem destule magazine, ca nu ne plac bonurile valorice, ca asteptam pana va fi peste tot cu cardul, sau sa profitam de ceea ce avem: numerele castigatoare. Doar pentru cei care se misca acum, numerele castigatoare vor insemna mii de oameni din intreaga lume in structura, si milioane de pozitii in sistem.
Am vazut trecutul si cunoastem viitorul. Avem privilegiul de a fi aflat despre Lyoness inaintea altora. E alegerea noastra, dar si o responsabilitate.
Vorba cuiva:
nu spuneti copiiilor vostrii ca nu ati avut aceasta sansa”.

2 comentarii:

  1. recunosc sincer ca nu sunt sigur ca eu as fi intrat in sistem acum 2-3 ani, dar acum m-as duce oriunde sa dau ideea mai departe, indiferent ca exista parteneri comerciali sau clienti inscrisi

    iar acum, tuturor prietenilor mei, dupa ce le fac prima prezentare, le spun sincer: `aceasta afacere este ca si cum in urma cu 15 ani ti-as fi oferit actiuni google la 1 cent`

    si cred ca este chiar o afacere mult mai buna

    succes :)

    RăspundețiȘtergere
  2. he he, am spus ca m-as duce oriunde sa dau ideea mai departe... :)

    iata ca acum am deja un partener business in Franta, iar intre 9-14 septembrie sunt la Paris pentru a dezvolta acolo reteaua cu si mai multi parteneri business noi

    pur si simplu functioneaza :)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.