vineri, 13 martie 2009

Primavara?










Ieri, aflandu-ne in Baia Mare pentru prima prezentare oficiala Lyoness de acolo, am iesit la o pizza, iar cand am iesit am constatat ca... ningea. Dar ningea, nu se juca.
In seara asta intamplator am prins la TV in direct CFR-Rapid. Tocmai era intrerupt meciul din cauza ninsorii abundente.
Sa fie asta primavara?

2 comentarii:

  1. Te invit la o bere in Timisoara ;) Sa-ti iei haine subtiri si ochelarii de soare :P

    Timisorenii nici nu mai stiu cum arata zapada, decat ce vad la TV, mai ales la meciul de aseara ca nu mi-am dat seama unde s-a desfasurat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Crede-ma ca tocmai de aceea m-am mirat si eu ca la urs (sunt din Arad) cand am vazut fulgi ca penele de gaina. Meciul de aseara era la Cluj, asa ca era tot in zona aia cu iarna. Totusi azidimineata am razuit parbrizul masinii (in Arad), sper sa fie ultima data.
    Cat despre bere... :o)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.