marți, 10 martie 2009

Mesajele "Raiffeisen" continua

De cand am scris ultima oara despre subiectul Raiffeisen, am primit doua noi mesaje, diferite de cele primite anterior de la prietenii nostrii de la "Raiffeisen". Baietii aia care ticluiesc aceste mesaje muncesc mult si isi intind plasa deosebit de inteligent. Mesajele folosesc formate identice cu pagina Raiffeisen, etaleaza o gramada de date reale ale bancii si e clar ca nu sunt straini de opertiunile derulate in mod normal intr-o banca. In nici un caz nu sunt "hackeri" de 15 ani din cei care se chinuie sa-ti fure parola de messenger.
Ce ma mira pe mine e lipsa de reactie a bancii Raiffeisen. Intradevar ei mai atentioneaza clientii ca sa nu raspunda acestor mesaje si sa nu-si dea datele oricui, dar pe mine m-ar deranja si nu m-ar lasa sa dorm o astfel de situatie. Zilnic apar astfel de atacuri impotriva clientilor bancii si peste tot se vorbeste de aceste tepe legate de numele Raiffeisen Bank.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.