joi, 10 decembrie 2009

Carrefour - noul partener comercial Lyoness


Dupa cum probabil se stie, Lyoness a renuntat la parteneriatul cu Real, ca urmare a nerespectarii de catre acestia, a obligatiilor contractuale. Din moment ce nu primeam discounturile contractate, contractul nu mai avea nici un sens.

Avand in spate puterea noastra de cumparare, a celor 80 000 de clienti Lyoness din tara noastra, Lyoness Romania a negociat un nou contract. Carrefour (Hypermarket) este noul partener comercial Lyoness la nivel national. Incepand cu saptamana viitoare (probabil de miercuri) vor fi disponibile voucherele pt Carrefour.

Pentru Carrefour Express exista un contract separat care va intra in vigoare ulterior.

Mai multe amanunte vor aparea marti pe http://www.lyoness.ro/ .

5 comentarii:

  1. e oficiala informatia ?
    nu de alta dar sa nu luom teapa ....
    daca e intradevar acest magazin in sistem de miercuri vom fi o comunitate din ce in ce mai puternica .

    RăspundețiȘtergere
  2. Si cam ce dicount o sa ne dea stii? :)
    Sunt super fericita ca a acceptat carrefour-ul sa fie partener cu noi. E la 2 pasi de mine. Sa vezi de acum ce o sa explodeze cumparaturile.
    Sunt de-a dreptul super super fericita >:D<
    YEYYY

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, informatia este oficiala. De miercuri vor fi disponibile bonurile pt Carrefour. Pt bonurile de la Carrefour Expres va mai trebui sa asteptam putin(inainte de Craciun)pt ca ei nu aveau bonuri tiparite.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din pacate discountul de doar de 3%, dar tinand cont de preturile lor mici, totusi nu e rau. Sunt foarte curios ce valoare au bonurile de Carrefour.
    Delia, ce ai langa tine, Carrefour sau Carrefour Express?

    RăspundețiȘtergere
  5. Stii ce inseamna sa fi un brasovean bazat? Inseamna sa ai si Carrefour si Carrefour express langa tine :D

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.