luni, 29 noiembrie 2010

Trei adolescenţi din Noua Zeelandă, salvaţi de pescari după ce au plutit 50 de zile într-o barcă

Trei adolescenţi din Noua Zeelandă, care după ce s-au îmbătat au luat o barcă cu motor şi au pornit spre localitatea Fakaofo pentru a ajunge la fata pe care o iubeau, au fost salvaţi de pescari după ce au plutit 50 de zile în largul oceanului, rămânând fără benzină, relatează The Independent.
Tinerii se îndrăgostiseră de o fată pe care au văzut-o în localitatea lor natală, Atafu, la un eveniment sportiv. După ce fata a plecat de pe insulă... Citeste mai departe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.