sâmbătă, 13 noiembrie 2010

Turneu

Radu ne-a spus ca saptamana acesta am fost "ca vedetele rock", adica in turneu. :o)
Am plecat marti seara cu obisnuita escala la Sibiu (binenteles la Casa Frieda) apoi de dimineata am pornit spre Valcea. Business Info, intalniri cu potentiali parteneri si binenteles intalnirea cu prieteni vechi.... Apoi a urmat drumul spre Galati unde ne-am stabilit cartierul general la Viva Club. Reteta a fost aceeasi: Info, afaceri si distractie cu prietenii. Apropos, aseara tarziu am aflat ca Viva Club are si bowling, asa ca dupa intalnirea cu grupa de aici am avut o iesire cu usoare accente sportive.
Astazi avem Lyoness Day, primul in Galati. Cu toate ca in primavara a fost prima data cand am ajuns aici, ma simt ca acasa in acest oras. Asta se datoreaza oamenilor pe care i-am intalnit aici, o adevarata familie, oameni care au pus bazele comunitatii Lyoness de aici si chiar si acest eveniment li se datoreaza lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.