luni, 14 februarie 2011

Ce legatura poate fi intre Google, Yahoo, Prelaunch Malaysia si SCnet Romania

Astazi am primit spre publicare un comentariu la http://magiccalin.blogspot.com/2011/01/pre-launch-malaysia.html . Poate fi gasit la comentarii, dar am omis numele si adresa de email a omului, cum de asemenea le-am sters si de pe printscreen-ul de pe blogul sau. Chiar nu ma intereseaza persoana in cauza. Daca el personal are de gand sa se faca de cacao, n-are de cat sa o faca singur(vad ca se straduieste).
Deci...
Omul nostru (dupa cum se poate vedea din comentariu) ne spune ca a fost contactat de... un tip(director bla bla) de la... (de fapt nimeni nu a stiut sa-mi spuna pana azi cum se numeste de firma, daca exista totusi o firma) Prelaunch Malaysia si acum cauta lideri in Romania. S-a gandit el ca ar fi nimerit sa-si faca reclama si sa caute lideri prin spam-uri. Probabil nici nu a citit articolul, caci altfel ar fi observat ca nu e locul potrivit pt asa ceva. Intr-un alt articol,  http://magiccalin.blogspot.com/2011/02/nu-ma-intereseaza-prelaunch-malaysia.html, insistam asupra faptului ca nu sunt interesat de tepe si tunuri.
Revenind la subiectul pe care voiam sa-l abordez, trebuie sa spun ca am urmat linkul tipului, un blog pe care promova el... problema. Si ce sa vezi? De fapt imagine spune totul.
Promovarea Prelaunch Malaysia se facea (pe fata)legata de Google si Yahoo. Firma respectiva are tot atat de-a face cu acele nume, cat are si Luka's World. Le foloseste ca produse si nimic mai mult.
Cu riscul de a ma repeta, vreau sa spun ca nu am idee cu ce se ocupa "chestia asta" de fapt si nici nu ma intereseaza, dar sa prostesti astfel oamenii ca vor castiga bani lucrand "pentru compania Google" este fara discutie o excrocherie. Dupa cum se vede si din imagine, Prelaunch Malaysia a fost promovata in Romania tocmai prin aceasta excrocherie, mizandu-se pe naivitatea celor care se baga in orice este "pe gratis".
Se cauta lideri?
Ce fel de lideri se cauta?
Se cauta  probabil persoane fara scrupule, gata sa manipuleze, promovand "o chestie" (nici pt ei nu e clar ce, dar nu conteaza daca e vorba de bani).
Ups! Era sa uit. Domnul cu pricina se pare ca se ocupa cu  SCnet. O fi si acolo lider? Si acolo se cauta lideri? Nu vreau sa intru in detalii depre SCnet Romania, despre care mi-am facut o vaga idee si sincer nu merita timpul pierdut, dar mi se pare ca exista totusi o legatura cu Prelaunch(...), in afara de pagina domnului. Legatura sa fie oare "liderii"?

4 comentarii:

  1. Iti Multumesc pentru reclama ! Cred totusi ca exagerezi si imaginatia ta cu ceva iluzi negative creeaza etichete care mai de care mai fanteziste ,pentru ca informatiile pe care le ai nici macar nu sunt complete ! Probabil asta este modul tau de a te face cunoscut prin a ataca in stanga si in dreapta .Mie chiar imi place si miai creeat zambete mari pe fata ! Frustrariile tale din Lyones te fac sa ataci compani cu un orizont largit de a gasi succesul ..Nu este teapa te asigur eu ! Se poate castiga si multiplica bani intr-un mod poate mai usor decat in alte companii ,eu am vazut oportunitatea Da este una de invidiat(asa ca te intelg).Inainte de a mai publica informati despre activitati pe care nu le intelegi te rog sa contactezi persoana in cauza !Ma puteai contacta personal si iti raspundeam la toate intrebariile cu calm !
    Horoiu Eugen
    Distribuitor My Shopping Genie

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit cu greu randurile scrise mai sus, din cauza cuvintelor care nu exista in limba romana(iluzi, miai, creeat, compani, informati).
    Revenind la ideea din articol, nu ma intereseaza astfel de "afaceri", nu vreau sa ma informez mai mult si cu atat mai putin sa va contactez pt informatii. Cele scrise de mine in articol fac referire la fapte concrete si oricat am da-o la intors, faptele sunt fapte.
    Parerea dvs despre iluziile sau frustrarile mele, e un subiect care... de asemenea, mi-e strain si... asa as vrea sa ramana.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred ca te intereseaza din moment ce iti concentrezi atentia pe ceva ce nu te intereseaza !,Ma puteai ataca pe mine , Puteai spune : Ba pe wwww.ro este unu care habar nu are sa posteze c;ar si pe intels ,sau informatiile sunt eronate, sau etc.etc. Dar Compania este Regina afaceriilor MLM-urilor din punctul meu de vedere ,si nu ai nici un drept sa ataci cu iluzi din capu tau sau erorile pe care leam postat eu ! Ok .Suntem oameni si oameni sunt supusi greseli ,si poate am dat si eu un spam 2 la inceput dar cine nu a dat la inceput .Atunci cand incerci sa faci ceva si te atasezi de scopurile tale ,iti spun eu dai si spamuri ..si asta are repercusiuni precum inteligenta ta folosita in mod gresit !

    RăspundețiȘtergere
  4. Aveti dreptate.
    Imi cer scuze pt ca v-am corectat greselile. In fond, cine sunt eu sa fac asta? Daca vom cauta printre postarile mele, sigur vom gasi greseli, ca doar... oameni suntem. Scrieti cum puteti, cine vrea cu tot dinadinsul, va intelege.
    Aveti dreptate din nou.
    Sunt foarte interesat de aceste afaceri si le intrevad un viitor luminos. Dar hai sa ne prefacem ca nu sunt interesat, sa aruncam o privire la anuntul din bara din dreapta si daca scrie acolo ca nu doresc informatii despre..., hai sa o luam de buna.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.