luni, 7 februarie 2011

Nu ma intereseaza Prelaunch Malaysia!

Primesc inca invitatii la... Prelaunch Malaysia. Poate nu am fost destul de clar intr-un articol anterior(http://magiccalin.blogspot.com/2011/01/pre-launch-malaysia.html) in care imi spuneam parerea despre aceasta... chestie.
Pentru cei care au primt la randul lor mailuri in care erau invitati sa castige averi alaturi de Google si au pus botul la randul lor trimitand  mailuri mai departe, as avea o sugestie: informati-va si ganditi! Folositi-va creierul. Nu e asa greu.
Mie toata povestea asta mi se pare o posibilitate de a vedea prostia umana in toata grandoarea ei. Pe de o parte primesti un mail cu o poveste bombastica care iti promite bani fara sa faci nimic si mai ales, lucru important, necostand nimic. Cel putin ciudat...
Orice om normal atunci cand i se ofera o oportunitate, o studiaza si decide daca e ok sau nu. Daca intri pe site nu exista nimic concret: nici firma, nici produs(se face vag referire la o aplicatie) nici in ce fel, cat si cand s-ar putea castiga.
Pe cei care nu inteleg engleza ii scuz. Au vazut nume ca Google, Yahoo, Microsoft si sume de milioane si au facut asocierea, dar ceilalti? Chiar nu a vazut nimeni nota din subsol in care scrie ca nu exista nici o legatura cu firmele de mai sus? Cat de prost poti sa fii, sa iti dai datele personale si sa-ti indemni prietenii sa faca la fel, fara sa ai idee despre ce ai putea castiga din asta. Daca peste o saptamana li se va cere contul bancar pt a incasa banii promisi, vor trimite si aceste date?
Oare e firesc sa mancam rahat doar pt ca e gratis???
Sincer nu stiu(si nu ma intereseaza) la ce folosesc tipii aia datele personale ale fraierilor, sau daca va aparea vreun produs pe care sa-l ofere prin acea baza de date. Sper din tot sufletul ca cei care inca mai cred in prostii de genul asta sa le pastreze pt ei si sper sa inteleaga(si sa accepte) parerea mea.

2 comentarii:

  1. Anonim a introdus un nou comentariu privind postarea dvs. "Nu ma intereseaza Prelaunch Malaysia!":

    e, am studiat problema.. au un produs My Shopping Genie ...e o aplicatie folosita in SUA pentru optimizarea shoppingului online ..."fura" prezenti si pe CNN cu aplicatia lor http://www.....com
    poti sa lasi link-ul sau nu, cum doresti, nu e al meu...dar dupa mine e foarte prost prezentata lansarea de nu mai ai nici o incredere pana ajungi sa vezi produsul... nu se compara cu lyoness...Lyoness e the best, ei doar vor cumpara mai ieftin (gaseste cele mai bune preturi online) cu aplicatia respectiva, ..dar poate ca ele (produsele)vor trece prin Lyoness :)) la un moment dat, nu ?! why not :D?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu daca are vreo legatura cu produsul respectiv, pe site-ul lor nu am vazut nici o referire concreta la vreun produs.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.