marți, 15 februarie 2011

Vin imediat!

Pana se hotaraste vara sa vina (am inteles ca inaintea ei vine primavara) am hotarat sa plecam putin prin tarile calde, asa ca voi lipsi putin...
Daca tehnica imi va permite, voi reveni cu ceva poze...

3 comentarii:

  1. Vacanta faina la voi !!! Sa beti un cokteil si pentru noi :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim. Daca ati fi semnat, stiam pt cine sa bem, dar asa vom bea pt toti prietenii. Wow! E cazul sa ne apucam de treaba, imediat cum ajungem.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am ramas surprins aseara cand am intrat in sala de prezentare... in prima faza nu am stiut de unde sa iau persoana care o sa faca prezentarea dar mi-am amintit... desi nu am nimic cu domnul Pasat, personal mi se pare ca prezentarea facuta de Simona e mai interactiva... si am aflat ca in 30.04.2011 o sa fiu in Bucuresti sa ma intalnesc cu domnul Hubert... o sa dau fuga si la banca sa depun in cont bani suficienti ca sa fiu printre primii care o sa-si i-a bilet... ca se lasa cu show mare... deh 5 ani de Lyoness Romania si probabil cu noi proiecte pentru partenerii Business... si voua un concediu plin de parteneri Business

    RăspundețiȘtergere

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.