vineri, 15 mai 2009

Cashback Cardurile Lyoness la House of Art, Levi's si Fox

Dupa cum se poate vedea si din imaginile de mai jos, House of Art, Levi's si Fox, brandurile surori, partenere Lyoness, au trecut de curand in relatia cu clientii Lyoness la utilizarea Cashback Cardului Lyoness. Deci de astazi inainte clientii Lyoness nu vor mai fi nevoiti sa-si procure voucere inainte de a face cumparaturi in magazinele mai sus amintite ci vor merge pur si simplu la cumparaturi, vor achita cash sau cu orice card bancar si vor prezenta Cashback Cardul pentru a fi scanat. Mai exista doar cateva locatii in tara in care sunt in curs de instalare cititoarele de carduri, celelalte au deja la intrare semnele distinctive ale partenerilor Lyoness.
Ambele imagini sunt surprinse in Arad in galeria din complexul Armonia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea ta!

DISCLAIMER

Imaginile si textele prezentate in prezentul blog sunt proprietatea autorului si nu este permisa copierea, reproducerea, distribuirea, sau utilizarea lor sub orice forma, fara acordul scris al acestuia.

Pe langa imaginile si informatiile proprii, am preluat unele si de pe web, din domeniul public. In cazul în care oricare dintre textele sau imaginile care apar pe blog sunt in contradictie cu legea drepturilor de autor, puteti sa ma informati prin email (doarluka@yahoo.com) pt a elimina informatiile care încalca prevederile legale, cat mai curand posibil.